02 / 05 / 2024

zuhal Pirinçcioğlu

zuhal Pirinçcioğlu

VIP Turizm'in patronu Ceylan Pirinçcioğlu, eşi Zuhal Pirinçcioğlu ve 3 yaşındaki çocukları Fırat ile muhteşem bir evde yaşıyor...

Marmara Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Marmara Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Zuhal Özen Manoğlu tarafından kuruldu.

Yeşilce Turizm İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşilce Turizm İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Elmaz Aslan ve Zuhal Köroğlu ortaklığında kuruldu. 

Pirinçoğlu Bgm Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pirinçoğlu Bgm Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Avcılar'da 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Pirinçoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pirinçoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Burçin Pirinç imzasıyla kuruldu.

Can Pirinçal ve Miraç Eyüboğlu'na Mobilya Tasarım Yarışması'ndan ödül!

İZMİR Üniversitesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü 4. sınıf öğrencileri Can Pirinçal ve Miraç Eyüboğlu, 9. Ulusal Mobilya Tasarım Yarışması'nda, Ofis Mobilyaları Lisans Öğrencisi Kategorisinde Kastamonu Entegre Altın Ödülü'ne layık görüldü.

Aleksi Komorosano, Ağaoğlu Şirketler Grubu'na transfer oldu!

2015 yılında yılın CIO’su (Chief Information Officer) seçilen Aleksi Komorosano, Nef Gayrimenkul’den Ağaoğlu Şirketler Grubu’na Bilgi Sistemleri & Teknolojileri Direktörü olarak transfer oldu.

VIP Turizm, 2015'te uzaya turist gönderecek!

2014’ü 140 milyon lira ciro ile kapatan VIP Turizm CEO’su Ceylan Pirinçcioğlu, “Geçmişte ‘Turizm fantezidir’ diyenler vardı. Şimdi 35 milyon turist ağırlıyoruz. 2023’te 50 milyon turisti yakalamak hayal değil” dedi.

Ceylan Pirinçcioğlu: 2023’te 50 milyon turisti yakalamak hayal değil!

VIP Turizm CEO’su Ceylan Pirinçcioğlu, “Geçmişte ‘ Turizm fantezidir ’ diyenler vardı. Şimdi 35 milyon turist ağırlıyoruz. 2023’te 50 milyon turisti yakalamak hayal değil” dedi.

Arasco Mühendislik ve Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arasco Mühendislik ve Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Cem Cemal Yalçıner, Murat İğcioğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 27 Şubat 2014 tarihinde kuruldu.

Ceylan Pirinçcioğlu: Yaşadığımız ev bizim cennetimiz!

VIP Turizm'in patronu Ceylan Pirinçcioğlu, eşi Zuhal Pirinçcioğlu ve 3 yaşındaki çocukları Fırat ile muhteşem bir evde yaşıyor...

İstanbul'a 250 bin turist galeri gezmeye geliyor!

Sanat seyahatine çıkan yabancıların Türkiye'ye ilgisinin her geçen gün arttığını anlatan Yasemin Pirinçcioğlu, 'İstanbul'a her yıl sırf galeri gezmek için 250 bin turist geliyor, bu yılki İstanbul Bienali'ne ise yurtdışından en az 100 bin kişi bekliyoruz'

Avcıoğlu'ndan 'Ev alma kulüp al' önerisi

Avcıoğlu, projede ev satın almaktan çok müşterilere bir kulübe dahil olma ayrıcalığının yaşatılacağını kaydetti

Çapanoğlu Büyük Camii aslına uygun restore ediliyor

Yozgat'taki tarihi Çapanoğlu Büyük Cami,Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından aslına uygun olarak restore ediliyor

zuhal Pirinçcioğlu Haberi

zuhal Pirinçcioğlu
VIP Turizm'in patronu Ceylan Pirinçcioğlu, eşi Zuhal Pirinçcioğlu  ve 3 yaşındaki çocukları Fırat ile muhteşem bir evde yaşıyor. Vilalanın dekorasyonu  ve bahçe düzenlemesiyle Ceylan Pirinçcioğlu kendisi ilgilendi. Pirinçcioğlu, yaşadıkları ev için "Burası bizim cennetimiz"...