05 / 05 / 2024

Züheyir Baran

Züheyir Baran

Baran Group tarafından, Samsun İlkadım'da Samsun Baran Palace Hotel projesi gerçekleştirilecek. 9 milyon TL'ye mal olacak Samsun Baran Palace projesi 150 oda ve 30 yatak kapasitesine sahip.

Öz Baran Madencilik Nakliyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Baran Madencilik Nakliyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Kadak tarafından kuruldu.

Öz Baran Madencilik Nakliyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Baran Madencilik Nakliyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Kadak tarafından kuruldu.

Gayrimenkul sektöründe çözüm için buluşuldu: Arabuluculuk davalarında emlak danışmanları süreci hızlandıracak! 

ATO'da gayrimenkul sektöründe ara buluculuk konularının ele alındığı "Çözüm Zirvesi" düzenlendi. ATO Başkanı Gürsel Baran, arabuluculuk davaları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu ve emlak danışmanlarının davalardaki rollerine değindi. İşte ayrıntılar..

Rv Baran İnşaat Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rv Baran İnşaat Yapı Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Rıdvan Fırat tarafından kuruldu.

Gürsel Baran'dan vergi indirimi değerlendirmesi!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran yaptığı açıklamada, "Hazine ve Maliye Bakanlığımızın, bazı hizmetlerde KDV ve kira stopaj indirimi gerçekleştireceği haberi, bu konuda talepleri olan üyelerimize bayram hediyesi oldu" dedi.

ATO Başkanı Baran'dan bankalara çağrı!

ATO Başkanı Baran, "Enflasyonu ve faizleri indirmek için ekonominin tüm kesimleri seferber olmuşken, piyasaları canlandıracak uygulamalara bankalarımızın da gereken duyarlılığı göstermesini bekliyoruz." ifadesini kullandı.

Mimar Baran Karakaş konut projesi yapıyor!

İnşaat sektöründe tasarımını gerçekleştirdiği özgün ve fonksiyonel projelerle tanınan Mimar Baran Karakaş, son yıllarda mimar kimliğinin yanında adından sıklıkla yatırımcı olarak gerçekleştirdiği projelerle de söz ettiriyor..

Dilek Sabancı Yeniköy'deki Baran Yalısı'na tadilat yaptırdı!

Sakıp Sabancı'nın büyük kızı Dilek Sabancı, 50 milyon dolara aldığı Yeniköy'deki Baran Yalısı'na tadilat yaptırdı. Yalı sadece yazın kullanılacak. Sabancı, Haziran ayında yeni yazlığına taşınacak. Baran Yalısı, Dilek Hanım'ın sahibi olduğu dördüncü yalı.

Bağcılar Baran Plaza icradan 36.5 milyon TL'ye satılıyor!

Bakırköy 18. İcra Dairesi, İstanbul ilinin Bağcılar ilçesinde bulunan Baran Plaza'yı satışa çıkarıyor. Söz konusu gayrimenkulun toplam beledi 36 milyon 584 bin 400 TL olarak belirlendi.

Baran Bozoğlu 3. Köprünün güzergahının değiştirilmesini değerlendirdi!

3. Köprünün imar planında yapılan değişimle güzergahı değiştirildi. Dün de planda yapılan değişikliler ortaya çıktı. Çevreye zarar vermeyeceği söyleniyor ama çoktan verdi. Sorularımızı Çevre Mühendisjeri Odası Başkanı Baran Bozoğlu cevapladı...

Baran Kızıltaş, TOKİ'ye kızdığı için yolu taşlarla kapattı!

Yolun 6 bin metrekarelik tapulu arazisinin üzerinden geçtiğini belirten Baran Kızıltaş yolu kapattı...

Baran Kardeşler yalı yüzünden yine mahkemelik oldu!

Mehmet Ekin Baran ile kardeşi Ömer Pekin Baran babadan kalma yalı yüzünden ikinci kez mahkemelik oldu

Beylikdüzü'nün çehresi Office Park ile değişecek

Beylikdüzü'nde rezidans, ofis ve otelden oluşacak İstanbul Office Park projesi bölgenin çehresini değiştirmeyi amaçlıyor. 2011'de tamamlanacak projede çok amaçlı kullanım alanları yaratılacak

Züheyir Baran Haberi

Züheyir Baran


Baran Group tarafından, Samsun İlkadım'da Samsun Baran Palace Hotel projesi gerçekleştirilecek. Züheyir Baran adına kayıtlı olan alan için Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan Turizm Yatırım Belgesi alındı.


Samsun Baran Palace otel projesi 1.284 metrekare alan üzerinde inşa edilecek. Kale Mahallesi'nde hayata geçirilecek olan Samsun Baran Palace Otel projesi 150 oda ve 300 yatak kapasiteli olarak planlandı.


Samsun Baran Palace otel projesinde 2 bedensel engelli odası olacak.  Projede 150 kişilik 1. Sınıf lokanta, 100 kişilik 2. Sınıf alakart lokanta, 200 kişilik kahvaltı salonu, 100 kişilik pasta salonu, 100 kişilik gece kulübü, 500 kişilik çok amaçlı salon, 50 kişilik toplantı salonu, Kapalı yüzme havuzu, Aletli jimnastik salonu, Türk hamamı, Sauna, Masaj odası (5 adet), Bay/Bayan kuaförü, Satış ünitesi (4 adet), 60 araçlık kapalı otopark,...