05 / 05 / 2024

zula zorlu iç mekan tasarımı

zula zorlu iç mekan tasarımı

İç mimar ve tasarımcı Murat Dede tarafından kurulan iç mimari ve ürün tasarımı üzerine projeler üretmekte olan URBANJOBS, özgün tasarımları ile diğerlerinden ayrılan Batard Bomonti ve Zula Kanyon gibi popüler mekanların ardından son olarak Zula Zorlu'nun iç mekan tasarımını gerçekleştirdi...

Kadınların el emeği ürünleri Zorlu Center’da kapış kapış gitti!

Kooperatifler çatısı altında ekonomiye katkıda bulunan kadınların el emeği ürünleri Zorlu Center’da sergilendi. Zorlu Enerji’nin kurumsal sosyal sorumluluk projesi kapsamında gerçekleştirdiği etkinlikte el emeği ürünler büyük ilgi gördü.

Besa İnşaat proje geliştirmek için Zorlu Center'den ofis tuttu!

Besa İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Efe Bezci, İstanbul'un en prestijli projelerinden biri olan Zorlu Center'de büyük bir ofis tuttu. Yakın zamanda işleri İstanbul'daki ofisinden yönetecek.

Zorlu Holding’in İzmir’de yapacağı gökdelen için kat kararı bekleniyor!

Zorlu Holding’in İzmir’in kalbi Konak’a 60 kat olarak inşa etmeyi planladığı gökdelen için Kent Estetik Kurulu'nun kaç kat olacağı yönündeki kararını kısa sürede açıklanacak. Karar beklenirken, Zorlu’nun 60 kat olması yönünde baskı yaptığı ileri sürüldü.

URBANJOBS, Zula Zorlu'nun iç mekanını tasarladı!

İç mimar ve tasarımcı Murat Dede tarafından kurulan iç mimari ve ürün tasarımı üzerine projeler üretmekte olan URBANJOBS, özgün tasarımları ile diğerlerinden ayrılan Batard Bomonti ve Zula Kanyon gibi popüler mekanların ardından son olarak Zula Zorlu'nun iç mekan tasarımını gerçekleştirdi...

Gülşen Londra'dan ev almak için Zorlu'daki dairesini satıyor!

Müzik çalışmalarına Londra'da devam eden Gülşen, ev sahibi olmak için harekete geçti. Ünlü popçu, bunun için de geçtiğimiz yıllarda 15 milyon liraya satın aldığı Zorlu'daki dairesini 30 milyon liraya satışa çıkardı..

Zorlu, Raffles'i satıyor mu?

El Faysal Holding'in CEO'su El Thani, geçen hafta konakladığı İstanbul Raffles Otel'i çok beğenmiş... Bunun üzerine Zorlu Grubu yöneticileriyle buluşup oteli almak için teklif vermiş...

Zorlu Center’daki iki rezidansını satan iş adamı kim?

Zorlu'daki rezidanslardan birinde ilginç bir satış gündemde. oğulları için Zorlu Center’dan iki rezidans daire satın alan bir iş adamı lüks konutları oğullarına vermekten vazgeçip satışa çıkarmış...

Ahmet Nazif Zorlu: İzmir'i marka kent yapmalıyız!

İzmir Sanayici ve İş Adamları Derneği (İZSİAD) Çarşamba Toplantısı gerçekleşti. Toplantıda konuşan Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu, İzmir'in markası olmadığı, doğu kenti gibi gözüktüğünü söyledi.

Nazif Zorlu'nun villasına Koruma Kurulu incelemesi!

Koruma Kurulu, 2.Grup tarihi eseri “müze yapacağım” diyerek aldığı, ancak müze yerine havuzlu villa yaptırdığı iddiasıyla Zorlu Holding’in patronu için inceleme başlattı. A.Nazif Zorlu için 3 yıla kadar hapis cezası istenebileceği gündeme geldi.

Ahmet Zorlu'nun içinde bulunduğu helikopterde kaza meydana geldi!

Aydın'da Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nafiz Zorlu'nun da içinde olduğu helikopter, acil iniş yaptığı esnada gövdesinin üzerine yere sert çarptı.

Zorlu Center'da çıkan yangında bir kişi öldü!

Zorlu Center'ın R2 kulesinde 9 Ocak 2015 tarihinde saat 21:30'da bir yangın meydana geldiği belirtilerek, yangında iş ortakları güvenlik şirketinin vardiya amiri Murat Delioğlu'nun hayatını kaybettiği ve 6 personelin hafif yaralandığı bildirildi.

Zorlu Center işçileri eylem yaptı!

İSTANBUL Zincirlikuyu'daki Zorlu Center Projesi'nde çalışan yaklaşık 40 inşaat işçisi, son bir aydır devam eden işten atmaları protesto etmek ve ücret alacaklarını talep etmek için dün eylem yaptı...

Ahmet Zorlu: Sanayisiz bir Türkiye düşünemiyorum!

İzmir Ticaret Odası (İZTO) aralık ayı meclis toplantısına katılan Zorlu, iş hayatı boyunca Türkiye'de ilkleri yaptığını belirtti. Zorlu, sanayici - devlet işbirliğini önemsediğini söyledi..

zula zorlu iç mekan tasarımı Haberi

zula zorlu iç mekan tasarımı

İstanbul'un sosyal hayatına biçim veren pek çok restorana tasarımlarıyla imza atan İç Mimar Murat Dede liderliğindeki URBANJOBS, son olarak Zorlu Center bünyesinde bulunan Zula’nın iç mekanlarının tasarımını üstlendi. İddiadan ve kaostan uzak bir görünüm, net formlar ve yalın ritimlerle estetiği işlevsellikle bir araya getiren Zula Zorlu, Türkiye’deki restoran mekanlarında sık rastlanmayan nitelikler ortaya çıkarıyor.

Zula markasının üçüncü lokasyonu olarak yalın ve steril tasarımı ile Türkiye’de örneğine pek sık rastlanmayan bir çizgiye oturan mekanın, kişilikli, dingin ve düşünülmüş bir tasarımı bulunuyor.      

Mekansal arayışın en yalın hallerinin arandığı Zula, Türkiye’deki restoran kültürünün en doğal ifadelerinden birini sunuyor. Burası bir restoran algısı da yaratıyor, mağaza algısı da. İçeride sunulan tek tip yemek ise, mekanın vermesi gerektiğinden “daha fazlasını” vermesine...