25 / 07 / 2024

Zülal Tatlıcı

Zülal Tatlıcı

Bugüne kadar hiçbir veraset belgesinde adı geçmeyen ve Murat Levent Tatlıcı’yla evli olduğunu belirten Amerikalı gelin Donna Marie Tatlıcı, merhum Şehmuz Tatlıcı’nın 9 çocuğuna dava açarak mirasçılık belgesinin verilmesini istedi.

Akbanklı 18-30 yaşında olanlara tamamlayıcı sağlık sigortası!

Akbank Mobil uygulamasıyla gençler için büyük bir fırsat sunuyor! 18-30 yaş arasında bir Akbank müşterisiyseniz sağlığınızı Aksigorta Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ile güvence altına alabilirsiniz. Tamamlayıcı Sağlık Sigortanızın yıllık prim tutarı 1.500 TL'ye kadar Akbank tarafından karşılanacak.

Hatay Altınözü'ndeki kalıcı deprem konutlarında 4 blokun kaba inşaatı tamamlandı!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde yaşanan depremlerden etkilenen Hatay'da, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresince (TOKİ) Altınözü ilçesinde inşa edilen kalıcı konutlardan 4 blokun kaba inşaatında sona gelindi.

Deprem uzmanı Prof. Dr. Okan Tüysüz'den flaş uyarı! Hemen bakın, çok önemli!

Sosyal medya hesabından kendisine yöneltilen soruları yanıtlayan Jeoloji yüksek mühendisi Prof. Dr. Okan Tüysüz, "yıkıcı deprem üretebilir" diyerek o bölgeleri uyardı. İşte Prof. Dr. Tüysüz'ün son dakika açıklamaları...

Altın 4 ay sonra bu kadar olacak! Analistlerden kuyumculara kırmızı kodlu uyarı! Cüzdanını alan kuyumcuya ışınlacak!

Ünlü isimden resmen uyarı geldi. Altın 4 ay sonra o rakamı görecek1 Altın yıl ortasında bu seviyelere kadar tırmanacak. Analisti şimdi dinlemeyen sonra çok ama çok pişman olacak. İşte altının 4 ay sonra göreceği o rakam...

6.5 milyon sürücüye müjde! Resmen açıklandı! Bu haberi kaçırmayın!

Hatalı sürücülerin neden olduğu zararı hatasız sürücülerin de ödemesine karşı beklenen adım atıldı. Trafik sigortası priminin yüksek olmasının ana nedeni olan bu duruma yeni düzenleme geliyor.

Samsung Galaxy Z Flip4 fiyatları açıklandı! Ön sipariş fırsatını kaçırmayın! 14 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Yeni Galaxy Z Flip, kullanıcıların sevgisini zenginleştiren devrim niteliğinde özelleştirme özellikleriyle öne çıkıyor. Peki, Samsung'un yeni gözdesi Samsung Galaxy Z Flip4 fiyatları ne kadar? Samsung Galaxy Z Flip4 kaç TL? İşte 14 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Riskli yapı tespit başvuru dilekçesi örneği 2022!

Son birkaç yıl içerisinde yaşadığımız yıkıcı depremler kentsel dönüşümün önemini bir kez daha bizlere hatırlattı. Vatandaşlar kendi oturdukları binalar için riskli yapı tespiti yaptırabiliyorlar. Riskli yapı tespit başvurusu için öncelikli olarak bir dilekçe hazırlamanız gerekiyor. İşte tüm detaylar

Clipro Connect Teknoloji Güvenlik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Clipro Connect Teknoloji Güvenlik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sancaktepe’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Serkan Can, Batuhan Emre Andaç, Eren Baş ve Zülal Aleyna Yıldız tarafından kuruldu.

Demet Akalın Fatma Teyze'ye yeni evini teslim ediyor! 

Manavgat'ta çıkan yangında evini kaybeden Fatma Teyze'ye yeni ev sözü veren şarkıcı Demet Akalın sözünü tutarak yeni evini inşa ettirdi. 

Öz Onur Ayakkabıcılık Ve İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Öz Onur Ayakkabıcılık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  500 bin TL sermaye bedeli ile Metin Tarak tarafından kuruldu.

Murat Levent Tatlıcı'nın miras davasında yeni gelişme!

2013 günü beyin kanseri nedeniyle hayatını kaybeden Murat Levent Tatlıcı’nın Amerikalı eşi Donna Marie Tatlıcı, kayınvalidesi Sevil Tülin Turner’e dava açtı. Amerikalı gelin, eşi Levent Tatlıcı’nın ölmeden 4 ay önce ABD’de hazırladığı vasiyetnamenin Türkiye’de de tanınmasını talep etti.

Haos Desıgn Archıtecture Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haos Desıgn Archıtecture Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Zülal Çakıcı tarafından kuruldu.

A'dan Z'ye tamamlayıcı emeklilik sistemi!

İlgili bakanlıklar tarafından üzerinde çalışılan yeni tamamlayıcı emeklilik sigortası sistemi (TES), büyük merak konusu haline geldi. Gözler bu sistemin detaylarına çevrildi.

Zülal Tatlıcı Haberi

Zülal Tatlıcı

Bugüne kadar hiçbir veraset belgesinde adı geçmeyen ve Murat Levent Tatlıcı’yla evli olduğunu belirten Amerikalı gelin Donna Marie Tatlıcı, merhum Şehmuz Tatlıcı’nın 9 çocuğuna dava açarak mirasçılık belgesinin verilmesini istedi. Davalılardan Taha Tatlıcı, beyin kanserinden ölen kardeşi Murat Levent’in ABD’de hasta yatağında Donna Marie ile gayrimüslim geleneklerine göre yaptığı evliliğin geçersiz olduğunu iddia etti.


EVLİLİK  TESCİL EDİLDİ

İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi’ne 4 avukat aracılığıyla verilen dava dilekçesinde Donna Marie Tatlıcı’nın, Şehmuz Tatlıcı’nın 9 çocuğundan birisi olan Murat Levent Tatlıcı ile 12 Eylül 2012’de evlendiği anlatıldı. Murat Levent’in evlendikten 9 ay sonra, 11 Haziran 2013 günü beyin kanseri tedavisi gördüğü Amerika’da hayatını kaybettiği belirtilen dilekçede, “Yurt dışında yaşadığı için Donna Marie Tatlıcı’nın evliliği, 10 Şubat 2014’te Türk Konsolosluğu tarafından tescil edildi. Tescilin...