12 / 05 / 2024

zülfikar parkı açılış

zülfikar parkı açılış

Küçükçekmece Belediyesi’nin, Atakent Mahallesi Hz. Ali Camii’nin yanındaki 8 dönümlük arazide hayata geçirdiği Zülfikar Parkı, düzenlenen görkemli bir törenle hizmete girdi, törene, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş da katıldı...

Park Dedeman Düzce 2024'te açılıyor!

Yeni yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Dedeman markası, Park Dedeman Düzce'nin açılışını 2024'te gerçekleştirecek. Park Dedeman Düzce'de, 130 adet standart ve 8 adet süit oda yer alacak.

İzmir İstinye Park 22 Ekim'de açılıyor!

Orjin Grup Yönetim Kurulu Eş Başkanı Zafer Yıldırım, İstinye Park İzmir'in açılış tarihini duyurdu. Zafer Yıldırım, "İnşallah 22 Ekim'de yüzde 92 dolulukla, kontrat imzası yüzde 70 dolulukla açmış olacağız" dedi.

Serik'in yeni kreş ve gündüz bakımevi açılışa hazırlanıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Serik'in Merkez Mahallesi'nde inşa edilen kreş ve gündüz bakımevi açılışa hazırlanıyor...

Gökçeada'da 280 yataklı kız öğrenci yurdu açıldı!

AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Çanakkale'nin Gökçeada ilçesinde Kredi ve Yurtlar Kurumuna (KYK) ait 280 yataklı kız öğrenci yurdunun açılış programına katıldı.

Aksaray Karabağ Tematik Parkı açılıyor!

Aksaray Belediyesi tarafından yapılan şehrin ilk ve tek Tematik parkı olma özeliği taşıyan Karabağ Tematik Park bugün saat 19.00’da açılıyor.

Gölcük Erikli Düzü Yaylası turizme açılıyor!

Gölcük’ün şehir merkezinden uzak ve yaklaşık 17 kilometre yukarısında bulunan ve Beylik Köyüne sınır olan 600 Dönümlük Erikli Düzü Yaylası, turizme açılarak vatandaşın hizmetine sunulacak.

Mehmet Sami Hancıoğlu Masal Parkı açıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, Afyonkarahisar Uydukent-Yeşilyurt Mahallesi’nde yapılan Mehmet Sami Hancıoğlu Masal Parkı açılışına katıldı.

Onur Park Life İstanbul ile yeni bir hayata açılın!

Onur Park Life İstanbul ‘un dizaynında, '' Yeni Bir Hayata Açılın'' mottosundan yola çıkılarak; tahammül edilemez bir hal alan şehir trafiği ve yaşam karmaşasına çözüm sunuluyor.

Niğde Şehit Halisdemir Parkı açılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 15 Temmuz gecesinde şehit edilen Astsubay Başçavuş Ömer Halisdemir için doğup büyüdüğü yer olan Niğde’nin Bor ilçesine bağlı Çukurkuyu beldesinde inşa ettiği parkın açılışını yapacak.

Polatlı Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi açılıyor!

Polatlı’nın Kreş ihtiyacını gidermek için söz veren Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya; verdiği sözlerden birini daha yerine getirerek 11 Ekim Salı Günü saat 17.00’de Tam Gün Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin açılışını gerçekleştirecek.

Çankaya Can Yücel Parkı açılış için gün sayıyor!

Birer birer yeni parklarının açılışını yapan Çankaya Belediyesi, Çiğdem Mahallesi’nde hazırladığı ve büyük şair Can Yücel’in adını verdiği yeni parkının açılışı için gün sayıyor.

Balıkesir Şehitler Parkı açıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından Balya’nın kırsal Danişment Mahallesi’ne yapılan ‘Şehitler Parkı’ açılışı yapıldı.

Yozgat Kardeş Şehirler Parkı açılışı ertelendi!

20 Temmuz’un Kardeş Şehir Günü olarak kutlanacağını beyan eden Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, parkın açılışını 15 Temmuz’da yaşanan olaylar nedeniyle ileri bir tarihe ertelediğini açıkladı.

zülfikar parkı açılış Haberi

zülfikar parkı açılış


Küçükçekmece Belediyesi’nin, Atakent Mahallesi Hz. Ali Camii’nin yanındaki 8 dönümlük arazide hayata geçirdiği Zülfikar Parkı, düzenlenen görkemli bir törenle hizmete girdi.


Törene, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, AK Parti MKYK üyesi Prof. Dr. Mustafa Şentop, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Av. Celal Erdoğan, Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, AK Parti Küçükçekmece İlçe Başkanı Mustafa Korkut ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Anaokulu öğrencilerinin de oyun alanlarını keşfetmesi amacıyla katıldığı açılış renkli görüntülere sahne oldu. Protokol üyeleri hep birlikte kurdela keserek parkın açılışını gerçekleştirirken, çocuklar ve vatandaşlarla da yakından ilgilendi.


“YENİ PARKLAR KAZANDIRMAYA DEVAM EDECEĞİZ”


Açılışta konuşan Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, “Hz. Ali Camii’nin yanında açtığımız bu parka, onun kılıcının ismini verdik. Atakent’te yeşil alan anlamında kısa süre...