28 / 07 / 2024

Zülfukar Aslan

Zülfukar Aslan

Lords İstanbul Turizm Otelcilik ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Bülent Söğüt, Zülfukar Aslan tarafından 5 milyon TL'lik sermaye ile 30 Ekim'de Laleli, Mesihpaşa Mahallesi'nde kuruldu

Konut sorunu çözülmezse, şehrin içinde çadır kentler kurulmaya başlar!

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan son zamanların en çok konuşulan konuları arasında yer alan barınma sorununa değinerek, konut sorunu çözülmezse, şehrin içinde çadır kentler kurulmaya başlayacağını söyledi.

Denizlerin korkulu rüyası ‘Aslan balığı’ sorunu mutfakta çözülecek!

Son 20 yıldır Akdeniz’e yayılan ve Türk sularındaki yerli balık türlerini tehdit eden aslan balığının denizlerde çoğalmasını önlemek için bu balığın mutfağa dahil edilmesi önerildi. Zehirli iğneleri uygun şekilde temizlenirse aslan balığı yenebiliyor.

Yeni Peugeot 308 kolaylık sihirbazı çıktı! işte Peugeot 308 almanız için 6 neden

Peugeot’nun yeni Peugeot 308 modeli yeni nesil teknolojileriyle kullanıcılarının günlük hayatını kolaylıklar getirdi.  Peugeot'dan yapılan açıklamaya göre, Peugeot’nun hatchbacki 308, yeni aslan logosu, yüksek performansı ve tasarımı üstnlüğü ile göz dolduruyor.

Sbr Aslan İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sbr Aslan İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  400  bin TL sermaye bedeli ile Sabri   Aslan tarafından kuruldu.

Hüseyin Aslan: Kentsel dönüşüm tercih değil zorunluluktur!

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, “Depreme karşı en etkili önlem yeni uydu kentler oluşturmaktır. Covid-19 sürecinde karşılaştığımız sıkıntılarda göz önünde bulundurularak çağdaş dünyanın öngörmüş olduğu en yüksek kentsel standartları Türkiye’ye, kentlerimize getirmeliyiz” diye konuştu.

Asman Yönetim Ve Mühendislik Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Asman Yönetim Ve Mühendislik Hizmetleri Anonim Şirketi Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Zınar Aslan ve Mehmet Aslan ortaklığında kuruldu.

Aslan Dede, Tek-Art İnşaat'tan ayrıldı! 

Tek Art İnşaat Ticaret Turizm Sanayi Ve Yatırımlar A.Ş., Tek Art İnşaat Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Aslan Dede görevinden istifa etti...

Komşusunu rahatsız edene hapis ve para cezası!

Avukat Mehmet Aslan, "Komşusunu rahatsız edenleri, 2 bin liraya varan para, 1 yıla uzanan hapis cezası bekliyor" dedi.

Avukat Mehmet Aslan tapu harcı konusunda uyardı!

Gayrimenkul Hukuku Uzmanı Avukat Mehmet Aslan uyarıyor; "Kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen projeden daire satın aldıysanız, tapu alım satım harcı ödemeyin"

Öz Aslan İthalat İhracat Gıda Tarim Hayvancılık Otomotiv İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Aslan Ithalat Ihracat Gida Tarim Hayvancilik Otomotiv Inşaat Yapi Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Özgüneş tarafından kuruldu. 

Otek Grup Yapı Otomotiv Emlak Turizm Yayıncılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Otek Grup Yapı Otomotiv Emlak Turizm Yayıncılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Ozan Tekcanözü, Onur Tekcanözü ve Aslan Tekcanözü ortaklığında kuruldu.

Hükümet desteğinde aslan payı gayrimenkule!

15 Temmuz’dan sonra hükümet konut satışlarını artırmak adına KDV ve tapu harcı indiriminden, yabancıya vatandaşlık verilmesine kadar sayısız destek sağlandı. Hükümet desteğinde aslan payı gayrimenkule veriliyor.

Cazibe Merkezleri Programı'nda aslan payı Van'ın!

23 ili kapsayan Cazibe Merkezleri Programı yerli ve yabancı yatırımcıyı kendine çekti. 7 günde 1.200 yatırım başvurusunda aslan payını Van aldı. Yatırım yapacak firmalar arasında İranlı, Alman ve Fransız şirketleri öne çıkıyor

Zülfukar Aslan Haberi

Zülfukar Aslan

Lords İstanbul Turizm Otelcilik ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Bülent Söğüt, Zülfukar Aslan tarafından 5 milyon TL'lik sermaye ile 30 Ekim'de kuruldu. 


Lords İstanbul Turizm Otelcilik ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Otel motel bar pansiyon kamping tatil köyleri apart oteller yeme içme tesisleri eğlence yerleri kurmak işletmek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler. 


Lords İstanbul Turizm Otelcilik ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi adres: Laleli, Mesihpaşa Mahallesi, Sait Efendi Sokak,...