04 / 05 / 2024

Zülküf Aker kimdir

Zülküf Aker kimdir

Ankara merkezli Aker İnşaat AŞ mali darboğaza girdi. Yarım asra yakın bir süredir faaliyet gösteren şirket hacizlere karşı koruma talep etti.

Tema İstanbul 2’de son konutlar! Vade farksız ödeme fırsatıyla hemen teslim!

Mesa, Artaş, Kantur-Akdaş Adi Ortaklığı’nda inşa edilen Tema İstanbul 2’de son konutların satış süreci devam ediyor. 2 bin 280 konut ve 70 villanın yer aldığı Tema İstanbul 2’de vade farksız ödeme fırsatıyla konut sahibi olunabiliyor...

For City'de peşinatsız vade fırsatı! Teslimler 2025'te!

Bursa Nilüfer'de hayata geçirilen For City projesinin teslimlerinin 2025 yılında gerçekleştirilmesi planlanıyor. Projede yer alan konutlar için peşinatsız vade yapılıyor.

Luxera Nevbahar Kayaşehir projesinde yılın son fırsatı! Tüm dairelerde 24 ay vade farksız ödeme kolaylığı!

Luxera Gayrimenkul tarafından inşa edilen Luxera Nevbahar Kayaşehir projesinde yılın son fırsatı kampanyasında tüm dairelerde 24 ay vade farksız ödeme fırsatı devam ediyor.

KİPTAŞ Kaper Sitesi satışa çıktı! Yüzde 15 peşinat ve 36 vade farksız taksit fırsatı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ Kartal'daki Kaper Sitesi'ni satışa çıkardı. KİPTAŞ Kaper Sitesi projesinden yüzde 15 peşinat ve 36 ay vade farksız taksitlerle konut sahibi olunabiliyor.

Vesen Yalıları'nda 24 aya varan vade farksız ödeme fırsatı!

Vesen Yalıları projesinde 24 aya varan vade farksız ödeme seçeneği sunuluyor. Peki Vesen Yalıları'nda konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar... 

Seçkin Kentsel Dönüşüm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seçkin Kentsel Dönüşüm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 20 milyon TL sermaye bedeli ile Zülküf Akpınar tarafından kuruldu.

Natura Çakırlar Plus vade farksız taksit fırsatıyla satışta! Yeni proje! 

Natura Çakırlar Plus'ta vade farksız taksit fırsatıyla konut satışları başladı. Peki Natura Çakırlar Plus'ta hangi tip konutlar var? Konut büyüklükleri ne kadar? 

Sönmezler Grup İnşaat Hafriyat Limited Şirketi kuruldu!

Sönmezler Grup İnşaat Hafriyat Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Zülküf Sönmez tarafından kuruldu.

Köşem Sitesi yüzde 30 peşinat 72 vade farksız ödeme fırsatıyla satışa çıktı! Yeni proje!

Çavuşoğlu Yemeler Yapı tarafından Pendik Orhangazi Mahallesi'nde yükselen Köşem Sitesi yüzde 30 peşinat 72 vade farksız ödeme fırsatıyla satışa çıktı. İşte detaylar...

Nefes Sapanca Villaları yüzde 50 peşin kalanı vade farksız taksit fırsatıyla satışta!

Nefes Sapanca Villaları, Nexonya İnşaat tarafından villa konut sektöründe son yılların yükselen lokasyonlarından Sapanca'da yükseliyor. Nefes Sapanca Villaları yüzde 50 peşin kalanı vade farksız taksit fırsatıyla satışta!

Özyurtlar No 27 Residence'ta faizsiz, vade farksız, bankasız kampanya fırsatı!

Özyurtlar Holding tarafından Esenyurt’ta hayata geçirilen ‘No 27 Residence’ projesinde faizsiz, vade farksız, bankasız kampanya fırsatı sunuluyor.

Velux Bayraklı satışta! Yeni projede lansmana özel 24 ay vade 0 faiz fırsatı!

Velux Bayraklı projesi Ata Yıldız ve Fırat Life Style ortaklığıyla İzmir'de inşa ediliyor. Satışa çıkan proje, Lansmana özel 24 ay vade 0 faiz fırsatı sağlıyor. İşte Velux Bayraklı projesine ilişkin tüm detaylar...

Abdulkerim Fırat kimdir? Pasifik GYO’da hangi pozisyonda görev alıyor?

Abdulkerim Fırat kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi şirketlere görev yürütüyor? Pasifik GYO’da ne iş yapıyor? İşte Abdulkerim Fırat ile ilgili merak edilen her şey...

Zülküf Aker kimdir Haberi

Zülküf Aker kimdir

Aker İnşaat Ticaret ve Sanayi AŞ, mali sıkıntılardan dolay Ankara 2. Asliye Ticaret Mahkemesi'ne konkordato davası açtı.  Hürriyet'te yer alan habere göre, şirkete geçici mühlet kararı veren mahkeme, hukukçu Ümit Erkan Durna, yeminli mali müşavir Akın Akbulut ve Türker Topalhan'ı da konkordato komiseri olarak atadı.

Birçok projeye imza attı

Aker İnşaat'ın merkezi, Ankara-Gaziosmanpaşa. Aker İnşaat, makine mühendisi Zülküf Aker tarafından 1978'de sektöre adım attı.Şirket, Ankara’nın yanı sıra Türkiye’nin bir çok yerinde alt yapı ve üst yapı projlerini...