21 / 05 / 2024

Zuma Restoran bodrum

Zuma Restoran bodrum

Ferit Şahenk’in restoran işindeki Japon kozu “Zuma” yeni yerinde İstanbul’un yıldızı oldu. Bununla da yetinmeyen grup art arda yapacağı açılışlarla Roma ve Bodrum’u fethedecek.

Ünlü markalardan Bodrum çıkarması!

Bodrum'a yapılan yatırımlar katlanıyor. Ünlü restoran markaları, Bodrum'da yatırım yapmak için atağa geçti. İstanbul'dan da birçok ünlü marka Bodrum'a gidiyor.

Dario Cecchini’nin Bodrum’da açacağı restoranına Türk mimar imzası!

İtalyan et uzmanı Dario Cecchini’nin Bodrum’a açacağı restoranı “Atelier di Carne”nin mimari tasarımı ve uygulaması, Zeynep Yılmaz’ın patronu olduğu Thanx Mimarlık tarafından yapılıyor.

Hakkasan, Bodrum'da şube açıyor!

Hürriyet gazetesi yazarı Mehmet Üstündağ bugünkü yazısında,  Londra merkezli ünlü Çin restoranı Hakkasan'ın Bodrum'da şube açacağını yazdı. İşte Üstündağ'ın o yazısı...

Akfen Holding'in LoftElia Restoran'ı hizmete açıldı!

Akfen Holding’in “modern köy” temasıyla hizmete soktuğu, Bodrum Loft’un içerisinde yer alan LoftElia Restoran hizmete açıldı. 

Bodrum'da gergin yıkım!

Bodrum'da ikinci derece arkeolojik SİT alanına yapıldığı ileri sürülen restoran ve gözleme evi yıkıldı. Yıkım sırasında gerginlik yaşandı.

Doğuş Grubu 12. restoranı Zuma'yı Las Vegas'ta açtı!

Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk, kumarhaneleriyle ünlü Las Vegas kentinde 12. Zuma restoranını açtı..

Cihan Kamer, Bodrum'dan 3 villa aldı!

Huqqa ve The Market'ten sonra üçüncü restoran markası Guzucu'yu yaratan Atasay Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Kamer, Bodrum'dan 3 villa aldı.

Nikki Beach Worldwide Bodrum hizmete açıldı!

Dünyaca ünlü restoran ve beach zinciri Nikki Beach Worldwide’ın Bodrum şubesinin açılışı gerçekleşti. Bodrum eğlence sektöründe yer edinen Nikki Beach'in açılış partisi ünlüleri de bir araya getirdi.

Serafina'nın 2. şubesi Bodrum'da açılacak!

Nedim Keçeli, Metin Şen ve Cenk Önal ile birlikte yürüttükleri restoran işletmeciliğinde yeni bir adım atmaya hazırlanıyor. Serafina'nın ikinci durağı Bodrum olacak.

Zuma Restoran, Bodrum ve Roma'da açılacak!

Ferit Şahenk’in restoran işindeki Japon kozu “Zuma” yeni yerinde İstanbul’un yıldızı oldu. Bununla da yetinmeyen grup art arda yapacağı açılışlarla Roma ve Bodrum’u fethedecek.

Neyzen Tevfik’in Bodrum'daki evi restore ediliyor!

Muğla’nın Bodrum ilçesinde Neyzen Tevfik’in büyüdüğü tarihi evde gerekli izinlerin tamamlanmasının ardından restorasyon çalışmaları başladı. Restorasyon çalışmaları sonucunda tarihi evin restoran veya kafe olacağı öğrenildi.

Doğuş, İtalyan restoranı Il Riccio’yu İstanbul’a taşıyor!

Doğuş grubu, İtalyan restoranı Il Riccio’yu İstanbul’a taşıyor. Ünlü restoran Ortaköy’de Zuma’nın yerine açılacak. Zuma’nın yeni mekânı İstinyePark’taki Borsa’nın yeri olacak

İl Riccio Bodrum açıldı!

Capri Adası’nda yer alan Capri Palace Hotel & Spa’da; lezzet tutkunlarının en çok tercih ettiği restoran olan Michelin yıldızlı Il Riccio; bu yaz D-Hotel Maris’in ardından Bodrum Cennet Koyu’nda hizmet vermeye başladı.

Zuma Restoran bodrum Haberi

Zuma Restoran bodrum

İstanbul’da şu sıralar “Zuma” fırtınası esiyor. Yeni Zuma, iş dünyasından yabancı yatırımcılara, yıldız futbolculardan sosyeteye iki haftadan bu yana ünlü isimlerle dolup dolup taşıyor. İşadamı Ferit Şahenk’in Japon restoranı Zuma, Doğuş grubunun yeme içme şirketi D.ream bünyesinde yer alıyor. Zuma, 2008 yılında Ortaköy’le birlikte Türkiye’ye adım attı, geçen ayın sonunda da yeni yerine taşındı. 


Asıl sürpriz ‘Roma’

Zuma’nın Ortaköy’deki yerinden çıkışı, yine D.ream ile anılan borsa Restoran’ın yerine gelişi geçen yıl restoran piyasasında sürpriz olarak değerlendirilmişti. Ancak restoran, Ortaköy’ün aksine İstanbul’da bir anda yıldız olurken, grup bir sürprize daha imza attı. 10’uncu Zuma yakında Roma’nın ikonik lüks merkezi “Palazzo Fendi”de açılıyor. İlk kez böylesine bir ortaklığa imza atan lüks İtalyan modaevi Fendi, bu yatırımda Zuma ile işbirliği yapıyor. Zuma Roma, Palazzo...