02 / 05 / 2024

Zurich Grubu türkiyede yatırım yapacak mı

Zurich Grubu türkiyede yatırım yapacak mı

170 ülkede faaliyet gösteren Zurich Grubu’nun Türkiye’yi yatırım yapılabilir 5 stratejik pazardan biri seçtiğini söyleyen Genel Müdür Yılmaz Yıldız, konsolidasyon sürecinde satın alma yapabileceklerini kaydetti.

Accor Grubu Türkiye’de 21 otel için harekete geçti!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Vahap Munyar bugünkü köşesinde Accor Grubu'nun otel yatırımlarını kaleme aldı. İşte Vahap Munyar'ın 'Türkiye’de 21 otel için proje inceliyor görüşme yapıyoruz' başlıklı yazısı...

Türkiye Rus ve Hintli yatırımcıların gözdesi!

Ocak ayından bu yana Hindistan’ın en önemli 3 grubu, Türkiye’de şirket alarak iki ülke ilişkilerini fartklı bir noktaya taşıdı. Rus ve Hintli milyarderler Türkiye'ye yatırıma ve taşamaya geliyor.

Ciner Grubu Galler’de fabrika kuracak!

Birçok alanda faaliyet gösteren Ciner Grubu, Türkiye’nin alanında önemli şirketlerini bünyesinde barındırıyor. Ciner Grubu'nun Galler’de fabrika kurması planlanıyor.

Dedeman Türkiye'deki 18'nci otelini Kastamonu'da açıyor!

Dedeman Turizm Grubu, Türkiye'nin cennet köşelerinden biri olan Kastamonu’da, Park Dedeman Kastamonu Oteli için ilk imzayı attı. Toplam 150 odalı, 300 yatak kapasiteli Park Dedeman Kastamonu Oteli, 2020 yılının 3’üncü çeyreğinde açılacak...

Doğuş Grubu Türkiye'ye 7.5 milyar dolarlık yatırım yaptı!

Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Ferit Şahenk, son 10 yılda yaptıkları 9 milyar dolarlık yatırımın 7.5 milyarını Türkiye’de gerçekleştirdiklerini söyledi.

Şehirlerimiz akıllı şehirlere dönüştürülecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Antalya'da düzenlenen 2023'e Doğru Türkiyede Çevre ve Şehirciliğin Geleceği İstişare Toplantısı'nın sonuç bildirgesini açıkladı. 

Araplar gayrimenkulde rotayı Türkiye’ye çevirdi!

TÜRAP ve TurabExpo tarafından İstanbul’da düzenlenecek Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Finansman Fuarı ile Arap ülkesinden gelen bin 500 yatırımcı Türkiyede'ki konut üreticileriyle buluşacak.

Legrand, Türkiye'deki faaliyetlerini tek çatı altında topluyor!

Legrand Grubu, Türkiye'de yürüttüğü pazarlama faaliyetlerini tek çatı altında toplayacak. Legrand Grubu; BTicino, Estap, Inform ve Legrand markalarının yenilikçi ürünleriyle pazarda öncü olacak.

The House'un Türkiye başarısı Miami’ye açılıyor!

İrlanda merkezli Kerten Grubu Türkiye’deki The House Hotels yatırımının ardından markayı Miami’de rezidans konut projesi ile dünyaya taşımaya karar verdiğini açıkladı.

Four Points by Sheraton, Türkiye'de 5 yeni otel açacak!

Turizm sektöründe geçtiğimiz yıl yapılan 12.2 milyar dolarlık satın alma ile dünyanın en büyük otel zincir haline gelen Marriot International& Starwood Grubu, Türkiye’de Er Yatırım’la birlikte 5 yeni Four Points by Sheraton açmaya hazırlanıyor.

Kale Grubu, sanayi şirketlerini bünyesinde topluyor!

2017’de 60’ıncı kuruluş yılını kutlayacak Kale Grubu, Türkiye’nin en güçlü sanayi şirketlerini bünyesinde topluyor.

Doğuş Grubu Türkiye'deki ilk mağazasını açtı!

Perakende sektöründe önemli yatırımlara imza atan Doğuş Grubu, 1997 yılında Emporio Armani ve Gucci markalarının franchise haklarını almış ve bu markaların Türkiye'deki ilk mağazalarını Nişantaşı'nda tarihi Maçka Palas binasında açmıştı.

AKO Grubu Çankırı'ya 100 milyon dolarlık tesis kurdu!

AKO Grubu Türkiye'yi Avrupa'nın akü üretim merkezi yapmaya hazırlanıyor. 100 milyon dolar yatırımla Çankırı'ya tesis kuran şirket yatırımlarını arttıracağını açıkladı.

Zurich Grubu türkiyede yatırım yapacak mı Haberi

Zurich Grubu türkiyede yatırım yapacak mı

170 ülkede faaliyet gösteren Zurich Grubu’nun Türkiye’yi yatırım yapılabilir beş stratejik pazardan biri seçtiğini söyleyen Yılmaz Yıldız, konsolidasyon sürecinde satın alma yapabileceklerini kaydetti. Yıldız, ayrıca beş yıllık dönemde 100 milyon dolarlık organik yatırım planladıklarını belirtti


Zurich Sigorta Türkiye Genel Müdürü Yılmaz Yıldız, 170 ülkede faaliyet gösteren Zurich Sigorta’nın Türkiye’yi beş stratejik pazardan biri seçtiğini söyledi. Son dönemde Türkiye’de yaşanan çalkantıların Zurich yönetiminde herhangi bir algı problemi yaşatmadığının altını çizen Yıldız, “Şirket yönetimi Türkiye’nin geleceğine inanıyor ve yatırım yapılabilir beş stratejik pazardan biri olarak görüyor” diye konuştu.


Sektörde yaşanacak konsolidasyon süreci beklediğini belirten Yıldız, stratejik konumlarını güçlendirecek, mevcut operasyonlarına kolay entegre edilebilecek ve fiyatının makul olduğuna inandıkları bir şirket çıkması durumunda satın alma için ilgileneceklerini ifade etti. Bu noktada hissedarın Türkiye ile...