01 / 08 / 2024

Zwakman Nabızaı İnşaat adres 

Zwakman Nabızaı İnşaat adres 

Zwakman Nabızaı İnşaat Limited Şirketi Esenler'de 100 milyon TL sermaye bedeli ile Mohammad Asıf Nabı Zaı tarafından kuruldu.

Zwakman Nabızaı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Zwakman Nabızaı İnşaat Limited Şirketi Esenler'de 100 milyon TL sermaye bedeli ile Mohammad Asıf Nabı Zaı tarafından kuruldu.

Zwakman Nabızaı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Zwakman Nabızaı İnşaat Limited Şirketi  Esenler’de 100 milyon TL sermaye bedeli Mohammad Asıf Nabı Zaı tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

İnşaat Yüksek Mühendisi Ali Rıza Bozkurt vefat etti!

İnşaat Yüksek Mühendisi Ali Rıza Bozkurt vefat etti. Merhum Bozkurt'un ailesi taziye ilanı yayınlattı.

Malak Grup İnşaat Emlak Turizm Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Malak Grup İnşaat Emlak Turizm Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar’da 108 bin TL sermaye bedeli ile Belal Hamad, Thabet Alsaıed, Zaınab Alsaıed, Agmed Masrı ve Malak Masrı ortaklığında kuruldu. 

LARÖZA'nın ilk şubesi Avcılar'da açıldı!

Türkçesi çiçek anlamına gelen ve arap kültürüyle bezenmiş Hatay mutfağının eşsiz lezzetini Avcılar'a sunan LARÖZA'nın, ilk şubesi Ambarlı'da açıldı. Avcılar halkı LARÖZA'da, kahvesinden çikolatasına, dönerinden kebabına birbirinden farklı tatlarla tanışacak.

Enka İnşaat'ın acı günü! Ali Rıza Yüksek vefat etti!

Enka İnşaat ve Sanayi A.Ş.'nin Mühendislik Grubu Altyapı Bölüm Müdürü Ali Rıza Yüksek vefat etti. Enka İnşaat ve Sanayi A.Ş. taziye ilanı yayınlattı.

Yeni Adana İmar İnşaat, Adana'daki konut çalışmalarını hızlandırdı!

Yeni Adana İmar İnşaat ve Ticaret A.Ş Genel Müdürü Ertan Aşrak, "Adana'nın gülen yüzü olacak ve Adana'mıza yakışacak projeler yapıyoruz ve tasarladığımız birçok projemiz var hepsini kısa sürede hayata geçireceğiz" dedi.

İnşaat ruhsatını kim alır?

İnşaat ruhsatı, yapı ruhsatı, mücavir alanlar içerisinde ruhsata tâbi olan herhangi bir yapının inşaatına başlanabilmesi için belediyelerce düzenlenen izin olarak karşımıza çıkıyor. Peki, bu inşaat ruhsatını kim alır?

Yüksek İnşaat Mühendisi Rıza Tezulaş vefat etti!

İstanbul Teknik Üniversitesi'nin 1945 yılı mezunlarından, Yüksek İnşaat Mühendisi Eser Tezulaş'ın babası Yüksek İnşaat Mühendisi Rıza Tezulaş vefat etti. Rıza Tezulaş'ın vefatı üzerine ailesi taziye ilanı yayınladı.

Ulu İnşaat Mersin'deki nükleer santralin yanına 5 yıldızlı tatil köyü yapıyor!

Mersin'in Gülnar ilçesinde nükleer santralin yapılacağı Yanışlı Koyuna 5 yıldızlı 600 yataklı birinci sınıf tatil köyü yapılıyor. Tatil köyünü yaptıran Ulu İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Rıza Ulu bizim hiçbir endişemiz yok" dedi.

Teoman Rıza Güneri: Katılımcı dönüşüm modelini hayata geçiriyoruz!

Güneri İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Vekili Teoman Rıza Güneri, "Arsa sahiplerinin hayallerinin ötesinde yaşanılabilir mekanlar inşa etmek için yola çıktık. Bu yolda, Türkiye'de ilk kez uygulanan 'katılımcı dönüşüm' modelini hayata geçiriyoruz.

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

Zwakman Nabızaı İnşaat adres  Haberi

Zwakman Nabızaı İnşaat adres 

Zwakman Nabızaı İnşaat Limited Şirketi Esenler'de 100 milyon TL sermaye bedeli ile Mohammad Asıf Nabı Zaı tarafından kuruldu.

Zwakman Nabızaı İnşaat Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil köyleri, okul inşaatı, eğitim merkezleri, öğrenci yurtları,...