28 / 04 / 2024

Güncellenen oranlarla en uygun konut kredisi faizi hangi bankada?

Güncellenen oranlarla en uygun konut kredisi faizi hangi bankada?

Bankaların konut kredisi kampanyalarının sona ermesiyle güncel konut kredisi faiz oranları değişti. Güncellenen oranlarla en uygun konut kredisi faiz oranı hangi bankada? İşte bankaların konut kredisi faiz oranları...



Koronavirüs salgını süresince vatandaşlara ve iş dünyasına destek paketleri açıklanırken, Cumhuriyet tarihinin en düşük faizli konut kredi kampanyası da hayata geçirilmişti.

Sabah'ta yer alan habere göre; konut kredisi kampanyası ile rekor seviyede kredi kullanıldı. Kamu bankaları (Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank) tarafından uygulanan paketlerin ardından konut satışları da patladı. 

Yurtiçi ve yurtdışı piyasalardaki gelişmelere bağlı olarak bankaların da güncel konut kredisi faiz oranları değişiyor. Bankalar müşterilerine çeşitli konut kredileri sunuyor. Kredi kullanarak konut almak isteyen vatandaşlar son dakika kredi faiz oranlarını öğrenmek istiyor ve kendileri için en uygun seçeneği bulmak istiyor. 

Diğer yandan uzmanlar önümüzdeki dönemlerde yeni bir kredi faiz indirimi dalgasının olabileceğini ifade ediyor. Peki bankaların güncel konut kredisi faiz oranları ne kadar?

ZİRAAT BANKASI FAİZ ORANLARI:

Konut kredisi: 1.09


HALKBANK FAİZ ORANLARI:

Konut kredisi: 0.99


VAKIFBANK FAİZ ORANLARI:

Sarıpanjur konut kredisi: 1.09


AKBANK FAİZ ORANLARI:

Konut kredisi: 1.19


YAPIKREDİ FAİZ ORANLARI

Konut kredisi: 1.3


TEB FAİZ ORANLARI:

Konut kredisi: 1.29


QNB FİNANSBANK FAİZ ORANLARI:

Konut kredisi: 1.49


İŞ BANKASI FAİZ ORANLARI

Ev kredisi: 1.15


GARANTİ BANKASI FAİZ ORANLARI:

Konut kredisi:1.27


DENİZBANK FAİZ ORANLARI:

Konut kredisi: 1.29

Ev almak için şimdi doğru zaman mı?


Geri Dön