07 / 05 / 2024

güncel en uygun konut kredisi faiz oranları

güncel en uygun konut kredisi faiz oranları

Bankaların konut kredisi kampanyalarının sona ermesiyle güncel konut kredisi faiz oranları değişti. Güncellenen oranlarla en uygun konut kredisi faiz oranı hangi bankada? İşte bankaların konut kredisi faiz oranları...

Güncellenen oranlarla en uygun konut kredisi faizleri ne oldu?

Bankaların konut kredisi kampanyalarının artması ile sıfır ve ikinci el daireler için farklı faiz oranları uygulanmaya başladı. Güncellenen oranlarla en uygun konut kredisi faizi sıfır ve ikinci el için ne kadar oldu?

1 dolar bugün ne kadar? 20 Nisan Cumartesi dolar/TL kaç lira? Güncel dolar alış satış fiyatı

20 Nisan Cumartesi dolar/TL kuru milyonlarca kişi tarafından araştırılıyor. Her geçen gün yükselmeye devam eden dolar/TL kuru bugün ne kadar? 1 dolar bugün ne kadar? 20 Nisan Cumartesi dolar/TL kaç lira? Güncel dolar alış satış fiyatı.

8 Nisan 2024 Pazartesi dolar ne kadar? Bugün dolar kuru kaç lira? Güncel dolar/TL alış satış fiyatı

Bayram öncesi milyonlarca kişi döviz kurlarının ne kadar olduğunu merak ediyor. Son günlerde düşüşe geçen dolar kuru bugün de güne değer kaybederek başladı. Peki 8 Nisan 2024 Pazartesi dolar ne kadar? Bugün dolar kuru kaç lira? Güncel dolar/TL alış satış fiyatı.

Bankaların güncel 100 bin TL ihtiyaç kredi oranları ve taksitleri nelerdir?

Vatandaşlar nakit ihtiyacını karşılamak için en uygun ihtiyaç kredisini bulmak istiyorlar. Buna göre, bankaların sunduğu farklı masraflı ve ödeme seçenekleri göz önünde bulundurularak kredi karşılaştırması yapılıyor. 

Hurda fiyatlarına zam! Bakır ve demir hurda fiyatları resmen fırladı! Güncel hurda fiyatları 2024

Güncel hurda fiyatları geri dönüşüm firmaları tarafından açıklandı. En çok merak edilenler arasında yer alan bakır ve demir hurda fiyatlarına zam geldi. Güncel hurda fiyatları ne kadar oldu?

Honda 2024 Ocak ayı güncel fiyatlarını duyurdu!

Honda otomobil üreticisi, 2024 Ocak ayı güncel fiyat listesini açıkladı. Markanın yayımlanan fiyat listesinde, Civic modelinde 175 bin Türk Lirası indirim yapıldığı kaydedildi. Ayrıca, City modeli, Honda otomobil üreticisinin en uygun modeli olarak ön plana çıktı. İşte ayrıntılar...

En uygun krediye erişim 2 aydan 7 güne düşecek! Hem özel hem kamu! Krediye erişimde yeni dönem resmen başlıyor!

Son zamanlarda gündemde yer alan finansmana erişimde yaşanan sorunun giderilmesine yönelik yeni dönem başlıyor. Yeni düzenle birlikte en uygun krediye erişim 2 aydan 7 güne düşecek, işte ayrıntılar...

Kia Rio’ya son 3 ayda tek kuruş zam gelmedi! İşte güncel Rio fiyatları...

Kia’nın en çok tercih edilen modellerinden Rio’nun güncel fiyat listesi yayımlandı. Rio’nun fiyat listesine bakıldığında Kia’nın eylül ve ekim aylarında olduğu gibi kasım ayında da bu modele zam yapmadığı görüldü.

Fiat Egea Cross'a 10 bin TL'lik indirim müjdesi geldi! İşte Egea Cross'un güncel fiyatları!

Fiat'n en çok satan otomobilleri arasında yer alan Fiat Egea Cross'a 10 bin TL'lik indirim müjdesi geldi. Peki Egea Cross fiyatları ne kadar?  İşte Egea Cross'un güncel fiyatları...

Citröen Ami fiyatları dipte! Stoklar artınca fiyatlar geri çekildi! İşte Citroen Ami güncel fiyat listesi

Citroen Ami, Türkiye'de oldukça uygun fiyatlı elektrikli araçlardan biri olarak dikkat çekiyor ve büyük bir ilgi görüyor. Ami, Citroen'in en tanınmış modellerinden biri olma potansiyeline sahip gibi görünüyor.  İşte Citroen Ami güncel fiyat listesi...

13 Ekim Cuma dolar-euro fiyatları ne kadar? Güncel döviz kurları!

13 Ekim Cuma haftanın son işlem gününde döviz kurları ilk araştırılan konular arasında geliyor. Dolar - euro kaç TL? 13 Ekim 2023 dolar kuru en son ne kadar oldu? soruları araştırılıyor. İşte güncel döviz kurları...

Honda Civic'in yeni ve güncel fiyatları tek tek açıklandı! Ekim 2023 fiyatlarını görenler gözlerine inanamadı!

En çok tercih edilen otomobil modelleri arasında yer alan Honda Civic'in yeni ve güncel fiyatları tek tek açıklandı. Peki Honda Civic'in yeni fiyatları ne kadar? İşte son dakika Honda Civic fiyatları...

En uygun inşaat demiri fiyatı ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyat listesi açıklandı! 

İnşaat ve yapı projelerinin en temel malzemesi olan inşat demiri piyasa koşullarına göre fiyatları değişkenlik gösteriyor. Bugün demir fiyatları ne kadar oldu? En uygun inşaat demiri fiyatı ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük 7 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

Demir fiyatları Payas, İzmir ne kadar? 1 ton demir bugün kaç lira oldu? Güncel demir fiyatları!

Milyonlarca vatandaş arama motorlarında en çok ''Payas ve İzmir'' demir fiyatlarını merak ediyor. Son zamanlarda zam gelen demir rekor fiyatlara ulaştı. Peki demir fiyatları Payas, İzmir ne kadar? 1 ton demir bugün kaç lira oldu? Güncel demir fiyatları.

güncel en uygun konut kredisi faiz oranları Haberi

güncel en uygun konut kredisi faiz oranları

Koronavirüs salgını süresince vatandaşlara ve iş dünyasına destek paketleri açıklanırken, Cumhuriyet tarihinin en düşük faizli konut kredi kampanyası da hayata geçirilmişti.

Sabah'ta yer alan habere göre; konut kredisi kampanyası ile rekor seviyede kredi kullanıldı. Kamu bankaları (Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank) tarafından uygulanan paketlerin ardından konut satışları da patladı. 

Yurtiçi ve yurtdışı piyasalardaki gelişmelere bağlı olarak bankaların da güncel konut kredisi faiz oranları değişiyor. Bankalar müşterilerine çeşitli konut kredileri sunuyor. Kredi kullanarak konut almak isteyen vatandaşlar son dakika kredi faiz oranlarını öğrenmek istiyor ve kendileri için en uygun seçeneği bulmak istiyor. 

Diğer yandan uzmanlar önümüzdeki dönemlerde yeni bir kredi faiz indirimi dalgasının olabileceğini ifade ediyor. Peki bankaların güncel konut kredisi faiz oranları ne kadar?

ZİRAAT BANKASI FAİZ ORANLARI:

Konut kredisi: 1.09


HALKBANK FAİZ ORANLARI:

Konut kredisi:...