07 / 05 / 2024

Güral Porselen Frankfurt Ambiente'de ziyaretçilerine sundu!

Güral Porselen Frankfurt Ambiente'de ziyaretçilerine sundu!

Güral Porselen, Frankfurt Ambiente Fuarı' nda yeni tasarımlarını fuar ziyaratcilerine sundu. Güral Porselen tek çatı altında üretim yapan Avrupa' nın en büyük üretim kapasitesine sahiptir...



GÜRAL PORSELEN YENİ TASIRIMLARINI FUAR  ZİYARETÇİLERİNE SUNDU

 

1989 kuruluşundan itibaren bugüne kadar yaptığı başarılı çalışmalar sonucunda dünya’daki öncü porselen markaları arasına girerek 60 ülkeye ihracat yapan Güral Porselen, dünyanın en büyük tüketici fuarlarından biri olarak kabul edilen Ambiente’ de tasarımlarını ziyaretçilere sundu.

 

GÜRAL PORSELEN 60 ÜLKEYE İHRACAT YAPIYOR

 

Her geçen gün değişen ve gelişen trendleri yakından takip ederek geliştirilen yaratıcı tasarımları, doğru pazarlama stratejileri, başarılı AR-GE çalışmaları ve müşteri memnuniyetini garantileyen istikrarlı satış ve satış sonrası hizmetleri ile, Güral Porselen sadece Türkiye’nin değil, Dünya’nın da lider porselen markaları arasında özel bir yer edinmiştir.

 

Dört gün boyunca kendi alanında uluslararası başarı gösteren tüm üreticiler yeni ürünlerini sergilerken değişen trendleri takip etmek amacı ile fuardaki yerlerini aldılar.

Avrupa'nın en önemli ve prestijli fuarı olan Frankfurt Ambiente fuarına 19 yıldır katıldıklarını hatırlatan Güral Porselen Yönetim Kurulu Üyesi Harika Güral, Avrupa Birliğini derinden etkileyen ekonomik krizin sonucu irili ufaklı pek çok Porselen fabrikası kapandı , biz  ülkemizin jeopolitik konumundan da istifade ederek hem Avrupa da hemde Ortadoğu'da oluşan boşluğu Güral Markası ile doldurduk. Tek çatı altında üretim yapan Güral Porselen, Avrupa’nın en büyük üretim kapasitesine sahiptir. 2014 fuarında Moskova ve Okyanus serilerimizi değerli müşterilerimizin beğenisine sunduk. Por fire (direk ateşle temas edebilen ürünler) serisinin bu senede büyük ilgi gördüğünü belirtti .

 

Güral  Şirketler Grubu Başkanı İsmet Güral  ise,  Avrupa’nın tamamına , ABD, Meksika ve 2014 yılı içerisinde Güney Amerika ve Afrika’yı hedef pazar olarak belirlediklerini yaklaşık Dünya’nın 60 ülkesine ihracat yaptıklarını kaydetti. Üretimlerinin yüzde 60’ının ihracata dönük olduğunu ifade eden Güral, Türkiye’deki fabrikalarda 2 binden fazla işçi çalıştırdıklarını vurguladı. Şirketin Avrupa’daki durumunu değerlendiren İsmet Güral,  “Şuan için bu alanda Avrupa’nın en büyüğü Güral Porselen’dir.”dedi.



Geri Dön