16 / 05 / 2024

Güven Özyurt: Olimpik havuz 1.5 yılda tamamlanacak!

Güven Özyurt: Olimpik havuz 1.5 yılda tamamlanacak!

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt Atakum ilçesinde yapımı devam eden ve içerisinde 3 havuz barındıran Atakum Olimpik Yüzme Havuzunda incelemelerde bulundu. Özyurt; Şantiye şefi ile bilgi alışverişinde bulundu..



İnşaat alanını gezen Özyurt; yapılan çalışmaları incelerken Şantiye şefi ile bilgi alışverişinde bulundu ve işçilerle sohbet etti.
Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Suat Kılıç'ın katılımlarıyla Haziran ayında temeli atılan Olimpik Havuz ile ilgili açıklamalarda bulunan Özyurt "Bakanımız Sayın Suat Kılıç'ın talimatlarıyla Samsun'a bir tesisi daha kazandırıyoruz.
Havuz inşaatımız hızla ilerliyor ve 1.5 yıl içerisinde bitirilmesini planlıyoruz. Şu anda yapımı devam eden Atakum Olimpik yüzme havuzumuz Samsun'u en iyi şekilde temsil edecek Milli Sporcular yetişmesine katkıda bulunacak ve Samsun'da yüzme branşının başarı çıtasını yükseltecektir.
Aynı zamanda Atakum ilçemiz de görünümü Karadeniz'in dalgalarını barındıran bir sanat eserine kavuşmuş olacak.
Bu yatırımların gerçekleşmesinde büyük emekleri olan başta Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Suat Kılıç'a, Samsun Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy'a ve Samsun'daki tüm kamu kurum ve kuruluşlarına Samsunlular adına teşekkür ediyoruz" diye konuştu.


Yeni Ses

Geri Dön