05 / 10 / 2024

GYODER'de yönetim konutçulara geçiyor!

GYODER'de yönetim konutçulara geçiyor!

GYODER (Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı) Başkanlık seçimlerine çok az kaldı. Geçen yıl, 29 Ocak'ta yapılan 10. Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda başkan seçilen Turgay Tanes'in yerini kimin alacağı ise neredeyse kesinleşmiş durumda




Adı geçen en güçlü isim zaten Işık Gökkaya idi. Ve kesin olarak Gökkaya'nın (Y&Y GYO) başkan olacağı söyleniyor. Hatta yönetim kurulu listesi belirlenmiş bile. Ağırlıklı olarak konutçularm oluşturduğu listede, Feyzullah Yetgin (çalık), Emre çamlıbel (Soyak), Uğur Dumankaya (Dumankaya), Erdinç Varlıbaş (Varyap) ve Özlem Gökçe (Extensa) görev alacak. Bir de TSKB Gayrimenkul ve Tekfen'den birer temsilci. Başkanlık seçimlerinde adı geçen diğer güçlü isimlerden Nurhan Azizoğlu ve Bekir Cumurcu'nun ismi ise yeni yönetimde geçmiyor.

GYODER Yönetim Kurulu Üyeleri

Turgay Tanes (İş GYO) Işık Gökkaya (Y&Y GYO) Feyzullah Yetgin (çalık) Bekir Cumurcu (Nurol GYO) Nurhan Azizoğlu (Turkent) Emre çamlıbel (Soyak) Hakan Eren (Doğuş GE GYO) Ramadan Kumova (Fer Yapı) Bahadır Teker (İstanbul Mortgage)

İş GYO'nun 2010 ekspertiz raporu

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2010 yılında portföyünde yer alan gayrimenkullerin ekspertiz değerlerini açıkladı. Değerleme Ekol Gayrimenkul Değerleme ve Harmoni Gayrimenkul Değerleme tarafından yapıldı.

Sinpaş 9 milyon dolarlık arsayı aldı

Geçtiğimiz günlerde Sinpaş GYO İcra Kurulu Başkanı Ömer Faruk çelik ile yaptığım görüşmede, Ankara'daki projelerin detaylarını konuşmuştuk. (Hürriyet Emlak-Yaşam 6 Ocak 2011) çelik, 2011 yılının ilk çeyreğinde Ankara'ya su konseptini götüreceklerini ve iki büyük projeye başlayacaklarını söylemişti. 15 Mart 2010'da  Ankara  Büyükesat Mahallesi'nde aldıkları 16.331 metrekare arsanın yan parselini de bu hafta almışlar. Ekspertiz değeri 9.129.032 dolar olan (14.005.910 TL) 6.241 metrekare araziyi, 9 milyon dolara (13.805.880 TL) alan Sinpaş GYO ödemeyi de peşin yapmış.
Hürriyet/Seda TABAK


Geri Dön