28 / 07 / 2024

Haberi duyan kulaklarına inanamıyor! Bir ilimizde su tarifesine indirim! 5 tona kadar…

Haberi duyan kulaklarına inanamıyor! Bir ilimizde su tarifesine indirim! 5 tona kadar…

İstanbul’da suya zam haberinin ardından Antalya'da su tarifelerine indirim yapıldı. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, suya yapılan indirim ile ilgili, "5 tona kadar suyun tonunu 1 lira yapıyoruz" açıklamasında bulundu.


SENTEZ MEKANİK 10. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI!


Engelli vatandaşların su tarifelerinde yapılan indirim yüzde 40 oranında olurken, belediyeden sosyal yardım alan vatandaşlardan da 10 tona kadar ücret alınmayacağı duyuruldu.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, plan ve bütçe komisyonu üyeleri ve siyasi partilerin grup sözcüleriyle oldukça detaylı bir çalışma sürdürdüklerini söyledi.

SUYUN TONU 1 LİRA

Hakkaniyetli bir indirim uygulayacaklarını belirten Böcek, "Türkiye'de bir ilki gerçekleştirirek 5 tona kadar suyun tonunu 1 lira yapıyoruz. Bu indirimden ilk etapta 1 milyon 201 bin 660 hane yararlanacak. Bu indirim dar gelirli ailelerimiz için önemli. Vatandaşımıza bedavaya yakın bir fiyata su sağlamış olacağız. Geçen ay 290 lira su faturası ödeyen vatandaşımız bundan sonra indirimle 126 lira ödeyecek." dedi.

Manavgat yangınında zarar gören 3 bin 500 abonenin geçmiş su borçlarını üstlendiklerini ifade eden Başkan Böcek, üniversite öğrencilerine 5 ton ücretsiz su hizmetinin de devam edeceğini duyurdu.

SGK Uzmanı, asgari ücrete yapılacak zam tahminini açıkladı: Bu rakamın üzerine çıkmaz!

SON DAKİKA… AK Parti'den EYT ve sözleşmeli personel ile kritik açıklama!

Gram altın için 2023’e dikkat! Ezberler bozulacak! Hemen bakın!


Geri Dön