08 / 05 / 2024

Hadi Nezir, UB Mühendislik Müteahhitlik A.Ş.yi kurdu!

Hadi Nezir, UB Mühendislik Müteahhitlik A.Ş.yi kurdu!

UB Mühendislik Müteahhitlik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı olarak Hadi Nezir, Başkan Yardımcısı olarak Muhsen M. Nazer, Yönetim Kurulu Üyesi olarak ise K. M. Nazer Ameen görev yapacak



Hadi Nezir, Muhsen M. Nazer Amen, Khalel M. Nazer Ameen, Abdul Rakib Mohammed Nazir ve Abdulrazak Muhammed Nezir Amin 4 milyon TL sermaye ile UB Mühendislik Müteahhitlik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketini kurdu.

4 milyon TL sermaye ile kurulan şirketin ortakları arasındaki sermaye dağılımına göre;

1- Hadi Nezir 800 bin TL.

2-Muhsen M. Nazer Amen 800 bin TL.

3-Khalel M. Nazer Ameen 800 bin TL.

4-Abdul Rakib Mohammed Nazir 800 bin TL.

5-Abdulrazak Muhammed Nezir Amin 800 bin TL.

Firmanın iş konusu; Mühendislik, mimarlık hizmetleri, müşavirlik, etüt işleri yapmak, yaptırmak, hem kendi maksat ve gayesi için, hem de başkalarının taleplerini karşılamak üzere her türlü plan, proje çizmek, çizdirmek, fizibilite raporları hazırlamak, hazırlatmak, projeleri ve etüdleri yapmak, yaptırmak, çizmek, metraj işlerini yapmak,....ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işleri yapmak.

UB Mühendislik Müteahhitlik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı olarak Hadi Nezir, Başkan Yardımcısı olarak Muhsen M. Nazer, Yönetim Kurulu Üyesi olarak ise K. M. Nazer Ameen görev yapacak.

Adres: Karanfil Caddesi-Levent


İclal Süzgün/Emlakkulisi.com

Geri Dön