06 / 05 / 2024

Halka arzlarda tavan serisi dönemi son mu buluyor? 

Halka arzlarda tavan serisi dönemi son mu buluyor? 

Borsa Filozofu, resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, halka arzlarda tavan serisi dönemi son bulduğunu belirtti. İşte o paylaşım...



Son dönemlerde gündemden düşmeyen borsada yatırımcı sayısı son bir yılda 5 milyon kişi arttı. Bu yatırımcıların çok büyük bir kısmı da halka arzlar için borsaya geldi. Fakat şirket halka arzlarında eski havanın bozulduğu belirtildi. 

Peki halka arzlarda tavan serisi dönemi son mu buluyor? 

Borsa Filozofu resmi sosyal medya hesabı https://twitter.com/borsafilozofu/ üzerinden yaptığı paylaşımda  "Halka arzlarda tavan serisi dönemi son bulmuştur. GYO şirketleri başta olmak üzere bir müddet arz onayı olmaması piyasa açısından pozitif olacaktır. Yatırımcılar yeni onaylanacak halka arzlarda seçici olmalı, geleceği olan kaliteli şirketlere ortak olmalıdır." ifadelerini kullandı.

İşte Borsa Filozofu'nun o paylaşımı

Peki vatandaşlar bu konuda ne düşünüyor? İşte vatandaşlardan gelen o yorumlar...

"Artık vatandaşın çorba parasına göz diktiler."

"Arzlara bir müddet kimse girmesin, kendi aralarında oynasınlar"

 

Yatırımda kimi dinlemeli? Eğitimlileri mi? Alaylıları mı?

Kiraların makul seviyede olması için neler yapılabilir? 9 maddede tek tek açıklandı!

İstanbullular, TCMB Başkanı Erkan'ın yüksek kira açıklamasına ne dedi? Ucuz ev var mı, yok mu?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön