09 / 05 / 2024

Halkalı-Havalimanı Metro Hattı’nda önemli gelişme!

Halkalı-Havalimanı Metro Hattı’nda önemli gelişme!

Halkalı ile İstanbul Havalimanı Metro Hattı inşaatında çok önemli bir gelişme yaşandı. Halkalı-İstanbul Havalimanı Metro Hattı’nın depo sahası hizmete açıldı.



“YÜZDE 87’Sİ TAMAMLANDI"

Halkalı-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nın inşaatında çalışmanın gece gündüz sürdüğünü belirten Karaismailoğlu, TBM kazısıyla yapılacak toplam 56 bin 95 metrelik ana hat tünellerinin tamamlandığını ve tünel imalatlarında yüzde 100 ilerleme kaydedildiğini bildirdi.

Karaismailoğlu, “Hat üst yapısı, inşaat elektro mekanik ve sinyalizasyon çalışmaları büyük bir hızla devam ediyor. Nihai betonarme kaplamaların yüzde 90'ını tamamladı” ifadelerini kullandı.

Halkalı-Havalimanı Metro Hattı’nda önemli gelişme!

Proje kapsamında 124 bin metrekarelik ve 176 araç kapasiteli depo sahası ve atölye binasının tasarım ve imalat işini tamamladıklarını söyleyen Karaismailoğlu, depo sahası imalatlarını da bitirdiklerini bildirdi.

Karaismailoğlu, “Önümüzdeki günlerde açılışı yapılacak olan Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metro Projesi ile hattın devamı niteliğinde olan İstanbul Havalimanı-Halkalı Metro Projesi'nin 1. etabı olan İstanbul Havalimanı Depo Sahası arasındaki 9 bin 200 metrelik proje kesimi de devreye alınarak işletmeye sunulacak” diye konuştu.

İstanbul'un bu semtlerine metro piyangosu vurdu!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön