29 / 04 / 2024

Halkalı Metropark'ta bayram hediyesi! Beyaz eşya!

Halkalı Metropark'ta bayram hediyesi! Beyaz eşya!

İstanbul Halkalı'daki Metropark projesinde kampanya rüzgarı esiyor. Ramazan kampanyasında 60 aya kadar sıfır faiz, yüzde 10 indirim gibi fırsatların yanında, beyaz eşya hediyesi de var.



Gayrimenkul sektörüne bu ay Ramazan kampanyaları damgasını vurdu. Pek çok firma kampanyalara hız verdi. Teknik Yapı'nın bayram hediyesi de Ramazan ile birlikte geldi. İstanbul Halkalı'daki Metropark projesinde başlayan 'Ramazan Bereketi' kampanyasında 60 ay vadeye kadar sıfır konut finansman oranı ile yüzde 10 indirim fırsatı sürüyor. Teknik Yapı, her 2 seçeneğe ek olarak Ramazan süresince Metropark projesinden daire alanlara çamaşır makinesi ve buzdolabı hediye ederken, ödeme planlarındaki çeşitliliği artırdı. 'Ramazan Bereketi' kapsamında sunulan vade farkı olmayan ödeme planı kapsamında peşinata göre 60 aya kadar avantaj sunuluyor. Buna göre; yüzde 60 peşinat ödeyenler, kalan yüzde 40'lık tutar için anlaşmalı bankalardan 60 aya kadar sıfır konut finansmanı ile kredi kullanabilecek. Peşinat tutarı yüzde 50 için ise sıfır konut finansmanı oranı 50 ay için geçerli olacak. Yüzde 35 peşinat için 48 ay, yüzde 25 peşinat için ise 24 ay sıfır konut finansmanı ile kredi kullanım imkanı sağlanacak. 


NOTER MASRAFI DA ŞİRKETTEN 

KDV dahil fiyatlar için noter masrafının da Teknik Yapı tarafından karşılandığı kampanyada, peşin alım veya yüzde 25 peşinat/yüzde 75 banka kredisi kullanarak yapılan satışlarda yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. Teknik Yapı, kampanya kapsamında peşinat tutarını da taksitlendirerek ödeme kolaylığı sağlıyor. 


BİN 412 REZİDANS DAİRESİ VAR 

Toplam bin 412 rezidans daireden oluşan Metropark projesindeki son 140 adet homeofis rezidans bloğu geçtiğimiz ay satışa sunuldu. Projenin yüzde 70'inin satıldığını belirten Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Umut Durbakayım, Ramazan ayına özel kampanya ile beyaz eşya ihtiyacının tamamına yakınının daire ile birlikte verileceğini söyledi. 


KARTAL'A DKY İMZASI 

DKY İnşaat İstanbul Kartal'da yıkımına başladığı Praktiker arazisinin üzerine 5 bloktan oluşan 348 konut, ofis ve Metro Cash & Carry'nin bulunduğu proje inşa edecek. 21 bin 696 metrekarelik arazi üzerinde, adalar manzarasına karşı yükselecek projede, ticari alanların yanı sıra 2+1, 3+1, 4+1 tip daireden oluşan 348 konut bulunacak. İbrahim Dumankaya Holding ve DKY İnşaat Onursal Başkanı İbrahim Dumankaya, "Praktiker arazisinin yıkım çalışmalarını 1 ay içerisinde bitirmeyi planlanıyoruz. Projeyi hızlı bir biçimde hayata geçireceğiz" dedi. Projenin, hakim olduğu adalar manzarası ve metroya 200 metrelik yakınlığı ile Kartal'ın en avantajlı lokasyonunda olacağını ifade eden İbrahim Dumankaya, şöyle konuştu: "Proje 16 ile 20 kat arasında değişen 5 bloktan oluşacak. Ticari alanların bulunduğu ofis bloğu ise 15 kattan oluşuyor. Ofis ve konut giriş-çıkışları birbirinden tamamen bağımsız olacak." 


BÖLGEDE İKİNCİ PROJE 

DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya da, "Kartal bölgesinde 'Deniz Yıldızı Kartal' projesiyle başlayan çalışmalarımız, Praktiker binasının bulunduğu alana inşa edeceğimiz projemizle de hız kazanacak" dedi. 


Takvim


Geri Dön