27 / 04 / 2024

Halkbank eylül ayı kampanyasını açıkladı

Halkbank eylül ayı kampanyasını açıkladı

Devlet bankaları arasında yer alan Halkbank, eylül ayı kampanyasının detaylarını açıkladı. Halkbank tarafından hazırlanan kampanya nakit sorununa çözüm olacak.



Halkbank tarafından vatandaşlara yönelik hazırlanan kampanyalar teker teker açıklanmaya devam ediliyor. Eylül kampanyası da vatandaşlara aktarıldı.

Eylül ayına dev kampanya ile giriş yapan Halkbank, kredi musluklarını açarak, her geçen gün artış yaşayan pahalılık karşısında ne yapacağını şaşıran vatandaşlar için yeni kampanya duyurusu yaptı. Banka tarafından duyurusu yapılan ihtiyaç kredisi kampanya kapsamına göre, nakit sıkıntınıza anında çözüm bulabileceğiniz kampanya dahilinde yer alan maksimum vade seçeneği 36 ay olarak belirlendiği bilgisi yer alıyor.

FAİZ ORANI NE KADAR

Nakde sıkışan vatandaşların her zaman yanında olan Halkbank, Eylül ayına dev kampanya ile giriş yaparak, kredi musluklarını açtı. Eylül ayı itibariyle başlayan kredi kampanya oranlarına göre en uygun oranlara sahip kampanyanın Halkbank olduğu dikkatleri çekerken, Halkbank, ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında müşterilerine yüzde 3,29 faiz oranına ek olarak maksimum vade sayısını 36 ay olarak belirlendiğini resmi web sitesi üzerinden duyurdu.

Halkbank tarafından belirlenen faiz oranı ve vade seçeneğiyle kredi kampanyasından yararlanmak isteyen kişiler, ihtiyaç kredisi başvurusu için başvuru işlemlerini Halkbank’ın resmi web sitesini üzerinden gerçekleştirebileceği gibi, Halkbank şubesine aracığıyla da tamamlayabilir.

NAKİT İHTİYACINA ÇÖZÜM OLACAK 

Kredi başvurusu yaparak nakit ihtiyacına çözüm sağlamak isteyen kişiler, ihtiyaç kredisi başvurusu işlemleri sırasında kimlik ve gerekli belgeleri tamamlanması gerekmektedir. Bu kapsamda da kredi başvuruları onaylanan kişiler Banka aracığıyla talep etmiş olduğu krediye ulaşım sağlayabilecek.

İhtiyaç kredisi kampanyası dahilinde yer alan avantajlardan yararlanmak isteyen kişiler kampanya ile ilgili daha kapsamlı bilgileri bankanın resmi sitesinden üzerinden ulaşabilir.

 


Geri Dön