26 / 05 / 2024

Halkbank kartı olanların dikkatine! 100 TL ödeme yapılacak

Halkbank kartı olanların dikkatine! 100 TL ödeme yapılacak

Elinde Halk Bankası para kartı bulunanlar için sevindirici bir haber var. Kamu Bankası yapmış olduğu açıklama ile Kurban Bayramı'na özel olarak kampanya başlattığını duyurmuş bulunmakta. 17 Temmuz'a kadar yapılacak olan alışverişlerde 100 TL'ye Varan parafpara verilecek.



Kazanılan Paraf Paralar Bir Gün Sonra Yüklenecek Kazanılmış olan paraf paralar iş yeri tarafından pos üzerinden gerçekleşecek gün sonu işlemi aracılığı ile kazanım sağlanan işlemin banka sistemine ulaşmasından bir sonraki gün sistem tarafından yüklenmiş oluyor.

Para paraflya sanal kartlar ve ilave kartlar sanal postan yapılan işlemler kampanyaya dahil olmuyor. Para debit Business kartlar ticari kartlar parafree ve halkcartlar, paraf para kullanılarak yapılan işlemler iptal ve iade işlemleri kampanyaya dahil değil. Kampanyaya sadece restoran market ve akaryakıt sektöründe hizmet vermiş olan iş yerleri dahil oluyor. Parafpara transfer işlemi Paraf para kullanımı olarak geçerli sayılmayacak Transfer edilen para paralar geri alınıyor. Kampanyadan kazanılmış olan para paraların son kullanma tarihi 31 08,2022 saat 21.59' oluyor. Kullanımı gerçekleşmeyen paraf paralar 01.09.02 tarihinde tekrardan alınıyor.


Geri Dön