29 / 04 / 2024

Halkbank kartı olanların dikkatine! 100 TL ödeme yapılacak

Halkbank kartı olanların dikkatine! 100 TL ödeme yapılacak

Elinde Halk Bankası para kartı bulunanlar için sevindirici bir haber var. Kamu Bankası yapmış olduğu açıklama ile Kurban Bayramı'na özel olarak kampanya başlattığını duyurmuş bulunmakta. 17 Temmuz'a kadar yapılacak olan alışverişlerde 100 TL'ye Varan parafpara verilecek.



 

Günümüzde birçok kişi banka kartlarını aktif olarak kullanabilmekte. Bankalar ise müşterilerini memnun etmek için bazı kampanyalara başvurabilmekte. Bu kampanyalardan bir tanesi de Halkbank tarafından yapıldı. Bankalar bu kampanyaları müşterilerini memnun etmek için özel günler için uygulanıyor. Halkbank Paraf kartı olanlar için Kurban bayramına özel olarak kampanya yapılmış durumda.

Halkbank tarafından yapılan açıklamaya göre 1 ile 17 Temmuz 2022 tarihleri arasında akaryakıt market ve restoran sektöründe Paraf ile Yurtiçi bütün banka postlarından yapılacak olan ₺250 ve üzeri ilk harcamadan sonraki her 250 TL ve üzeri harcamaya 20 TL toplam olarak 100 TL parafpara veriliyor. Kampanyaya katılmak için harcama yapmadan önce bnkanın mobil uygulamasından kampanyanın hemen katıl butoanuna tıklanması veya yurt içinde ödül yazıp 3404'e Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti için 3444'e kısa mesaj gönderilmesi gerekiyor.


Geri Dön