21 / 07 / 2024

Halkbank Paraf'tan müjde! Vade farksız taksit fırsatı!

Halkbank Paraf'tan müjde! Vade farksız taksit fırsatı!

Kamu bankaları arasında yer alan Halkbank, Paraf üzerinden büyük kampanyasını duyurdu. Peki, kampanyanın diğer ayrıntıları neler? İşte detaylar...




n11'de Vade Farksız 6 Aya Varan Taksit Fırsatı!

  • 31 Ekim 2022 tarihine kadar n11’de tek seferde yapılacak alışverişlerde vade farksız 6 aya varan taksit imkanı sunulmaktadır.
  • Peşin fiyatına 3 taksit uygulaması sepet toplamı 600 TL ve üzeri, 4 taksit uygulaması 3.000 TL ve üzeri, 5 taksit uygulaması 4.000 TL ve üzeri, 6 taksit uygulaması ise 5.500 TL ve üzeri siparişlerde geçerlidir. 
  • Kampanyaya ilişkin geriye dönük yararlandırma ve değişiklik yapılmayacaktır.
  • Kampanya Paraf POS’undan  yapılan işlemlerde geçerli olacaktır. 
  • Vade farksız taksitler, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu tarafından taksit kısıtı kapsamında yer almayan ürünler için geçerlidir.
  • Paraf, Parafly, Parafree, sanal ve ek kartlar kampanyadan faydalanabilecektir. Ticari kredi kartları için peşin fiyatına taksit uygulaması yoktur.

TÜRKİYE HALK BANKASI A.Ş. kampanya koşullarının tamamında değişiklik yapma ve/veya kampanyayı durdurma hakkını saklı tutar.

KAMPANYA AYRINTILARI İÇİN: http://www.paraf.com.tr/

Evde bakım maaşları yattı mı? Hemen hesaplarınızı kontrol edin!
Dev bankalar peş peşe açıkladı! ING, TEB, İş Bankası, QNB Finansbank, Garanti...
Mutfak tüpü fiyatları ne kadar oldu? 12 kg mutfak tüpü kaç TL 2022? Aygaz, İpragaz, Mogaz 17 Ekim 2022 fiyat listesi

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön