13 / 10 / 2024

Halkbank, sattığı gayrimenkullere kredi desteği veriyor!

Halkbank, sattığı gayrimenkullere kredi desteği veriyor!

Gayrimenkul satışında yeni bir uygulamaya imza atan Halkbank, kendi sattığı gayrimenkullerin finansmanına yönelik olarak yeni bir kredi paketi hazırladı. Vadeler 1 ile 120 ay arasında




Gayrimenkul satışında yeni bir uygulamaya imza atan Halkbank, kendi sattığı gayrimenkullerin finansmanına yönelik olarak yeni bir kredi paketi hazırladı. Piyasaya sunulan kredi paketi ile düşük faizli bireysel kredi ürünleriyle bankanın sattığı arsa, konut ve işyeri gibi taşınmazlar alınabiliyor.

Sektörde ilk kez uygulanan ve 1 - 120 ay arası vade imkanı taşıyan kredi paketinde oranlar konut kredisi nde yüzde 0 .7 9, işyeri kredisinde yüzde 0.81, bireysel arsa kredisinde ise yüzde 0.89 aylık faiz oranı uygulanıyor. Kredi ürünlerinden dosya masrafı da alınmıyor.

Halkbank 'ın yeni kredi paketi için bir açıklamada bulunan Halkbank Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Bilgehan Kuru , “Müşterilerimize bankamız gayrimenkullerinin satın alımında kullandırmak üzere oluşturduğumuz kredi ürünleriyle, sektörümüzde yeni bir uygulama başlatıyoruz. Tüm vadelerde tek ve piyasa ortalamasına göre düşük bir aylık faiz oranıyla sunduğumuz gayrimenkul kredilerimiz sayesinde müşterilerimizin güvenle ve bütçelerini sarsmadan gayrimenkul yatırımlarına yönelebileceklerine inanıyoruz ” dedi.


Geri Dön