24 / 05 / 2024

Halkbankası'ndan son dakika kampanyası! 12 Mart'a kadar vaktiniz var!

Halkbankası'ndan son dakika kampanyası! 12 Mart'a kadar vaktiniz var!

Türkiye'nin önde gelen bankaları arasında yer alan Halkbankası, yeni bir kampanya duyurusu gerçekleştirdi. İşte ayrıntılar...



Kampanya sadece Paraf Kadın ve Paraf Üreten Kadın kredi kartlarına bağlı sanal kartlar dahil olup, kayıt öncesi yapılan harcamalar geçmişe yönelik olarak kampanyadan yararlandırılmayacaktır. Fiziksel ve sanal olarak yapılan giyim, kozmetik, aksesuar, restoran, züccaciye, ev tekstili, mobilya ve dekorasyon sektörlerindeki alışverişler kampanyaya dahil edilmiştir.

Kampanyaya katılan müşterilerin toplam ParafPara kazanımı 250 TL ile sınırlandırılmıştır. Kazanılan ParafParalar tüm Paraf üyesi işyerlerinde kullanılabilir ve POS üzerinden yapılan işlemler sonrası kazanılan ParafParalar, bir sonraki gün banka sistemine yüklenecektir.

Harcama yaptığınız kartın hedefe ulaşması durumunda, ödül olarak kazandığınız ParafPara o karta yansıtılacaktır. Kampanyadan kazanılan ParafParaların son kullanım tarihi 29 Nisan 2023 saat 21:59 olarak belirlenmiştir. Kullanılmayan ParafParalar 30 Nisan 2023 tarihinde geri alınacaktır.

Kampanyaya dahil olmayan harcamalar ise Halkbank Ticari POS'larından yapılan işlemlerdir. ParafPara transfer işlemi ParafPara kullanımı olarak sayılmayacak ve transfer edilen ParafParalar geri alınacaktır. Türkiye Halk Bankası A.Ş., kampanya koşullarında değişiklik yapma ve kampanyayı durdurma hakkını saklı tutar.

İş Bankası kartı olanlar nefes bile almadan şimdi hemen baksın!
Altını olana yas tutturacak haber!  Eyvah, eyvah bu sefer yandık! Analistler şimdi açıkladı: Altın tam bu kadar olacak!
Aile Bakanlığı'ndan son dakika destek müjdesi! Hesaplara 2.392 TL para tek tek yatıyor! Hemen bakın!

Geri Dön