19 / 05 / 2024

Halkbank’tan anında 2 bin TL hediye! Detaylar bir bir belli oldu!

Halkbank’tan anında 2 bin TL hediye! Detaylar bir bir belli oldu!

Türkiye’nin en büyük kamu bankalarından Halkbank, müşterilerine tam 2 bin TL’ye kadar kazandıracak yeni bir kampanya başlattı. Halkbank, kampanya şartlarını yerine getiren müşterilerin 2 bin TL ParafPara kazanacağını açıkladı.



KAMPANYA DETAYLARI

  • Kampanyadan faydalanmak amacıyla işlem gerçekleştirmeden önce anahtar kelimeyi yazıp boşluk bırakarak katılmak istediğiniz kredi kartınızın son altı hanesiyle beraber 3404’e SMS (KKTC için 3444’e) gönderilmesi gerekiyor. Örneğin; seçiminiz 5 bin TL alışveriş sözüne 400 TL ParafPara ise “5000 123456” yazıp 3404’e SMS göndermeniz gerekiyor. (SMS içeriğindeki 123456 olan kredi kartı son 6 hanesi örnek olarak verildi. Katılım sağlamak istediğiniz kredi kartınıza ait bilgileri SMS içeriğine yazmanız gerekiyor.)

  • Kampanya kapsamında kazanılacak ParafPara tutarı 12 ekstre dönemi süresince her ekstre döneminde verilen işlem sözü kadar harcama gerçekleştirilmesi karşılığında peşinen ve bir kerede olmak üzere kayıt yapılan karta aktarılacak. 

Halkbank’tan anında 2 bin TL hediye! Detaylar bir bir belli oldu!

  • Kampanya kapsamında gönderilecek katılım SMS’i Halkbank’ta kayıtlı cep telefonu numarasından gönderilmesi gerekecek. Paraf Mobil uygulamasında katılım alınmayacak.

  • Katılım SMS’i ücretsiz olacak. Bunun yanı sıra kampanyaya katılım sağlamak amacı ile SMS’in Turkcell, Vodafone veya Türk Telekom operatörleri aracılığıyla ve yurt içinden gönderilmesi gerekecek.

  • Kampanya katılımı, belirtilen SMS’in Halkbank sistemine ulaşmasından ve kart sahibine Halkbank tarafından kayıt olduğu bilgisinin verilmesinden sonra sağlanacak. 

DAHA FAZLA DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ

Akbank’tan Axess müşterilerine özel ilk ve son kez dev yardım! Geri ödemesiz 1.000 TL’yi bu tarihe kadar mutlaka alın!

Resmen açıklandı! Ziraat Bankası IBAN numaranıza bir defaya mahsus para yatacak!

Yapı Kredi müşterilerine çifte müjde! Acele eden kazanacak!


Geri Dön