13 / 05 / 2024

Halkbank’tan darda kalanı rahatlatan müjde!  Kredi notu düşük olanlara ilaç gibi gelecek!

Halkbank’tan darda kalanı rahatlatan müjde!  Kredi notu düşük olanlara ilaç gibi gelecek!

  Toplam 50 bin liraya kadar kredi çekme imkanı veren Halkbank’ın bu kredisini kredi notunun düşük olması sebebiyle bankalardan kredi çekemeyen vatandaşlar da yararlanabilecek.



Kampanyada, kredi notu düşük olanlar dahi yüksek faiz ödemekten kurtuluyor. Halkbank’ın paylaştığı kampanyaya göre, kredi notuna bakılmaksızın bankanın bu kredi kampanyasından düşük faizle kredi çekerek yararlanmak mümkün olacak.

Başvuru yapanların değerlendirmesi tamamlandıktan sonra para doğrudan hesaba yatırılıyor.

Halkbank’tan darda kalanı rahatlatan müjde!  Kredi notu düşük olanlara ilaç gibi gelecek!

Ekonomik koşulların giderek zorlaşması nedeniyle, ihtiyaçları için kredi arayışına giren vatandaşlara, bankalar kredi notuna göre yükselen faizlerle kredi tahsisi yapıyor.  Kredi notu düşük olanlar ise ya hiç kredi çıkmıyor, ya da diğer kredi kullananlara göre çok daha yüksek faizler ödemek zorunda kalıyor.

HERKES BAŞVURABİLECEK

Bankaların kredi kullanma koşullarını güçleştirdiği, düşük kredi notuna sahip vatandaşlar için Halkbank’ın kredi kampanyası oldukça avantajlı olacak. Banka düşük faizli kredi kampanyasının tüm vatandaşlara açık olduğunu duyurdu.

Halkbank’ın 50 bin TL’ye kadar çekilebilen kredi kampanyası düşük faiz avantajıyla sunuluyor.  Banka, kredi için başvuran müşterilerine, kredi notlarını dikkate almaksızın kredi kullanma imkanı tanıyor. Krediye nasıl başvurulacağı ve kaç ay vade ile kullanılabileceği banka tarafından tek tek açıklandı.

Halkbank’tan darda kalanı rahatlatan müjde!  Kredi notu düşük olanlara ilaç gibi gelecek!

Uzun vadelerde ödeme planı yapılabilen düşük faizli kredi imkanı için Halkbank’a bizzat giderek ya da internet üzerinden de başvuru yapılabilir.  Halkbank, bu kredi ile  kendisine gelen müşterilerini düşük kredi notu nedeniyle reddetmeyeceğini belirtirken,  düşük faizli bu kredi kampanyasından yararlanmak isteyenler, 36 aya kadar vade de yapabiliyor.

 Aile Bakanlığı açıkladı… Mart’ta hesaplara yatıyor! 12 ay boyunca tam 1.250 lira ödenecek

Önemli… Tasarruf edeyim diye koca evden olmayın! Tapunuzu bile kaybedebilirsiniz!

 Ev hanımları, müjde… Bu para sizin!  Başvuranın hesabına 7 bin lira yatırılıyor…

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön