06 / 05 / 2024

Halkbank'tan gençler için faizsiz 300 Bin Türk Lirası kredi

Halkbank'tan gençler için faizsiz 300 Bin Türk Lirası kredi

KOSGEB’in Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi'ni tamamlayan genç girişimciler, esnaf ve sanatkarlara, onaylanan projelerini Halkbank’a getirmeleri durumunda yüzde 100 faiz indirimi uygulanacak kredi limiti ise 100 bin liradan 300 bin liraya yükseltildi.



BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Esnaf kredisine başvuru yapmak isteyen vatandaşların, girişimcilerin Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve Esnaf ve Sanatkarlar Sicil Müdürlüğü’nün kayıtlı üye olması gerekmektedir.

Kaydı bulunan başvuru yapacak üyenin en az 3 aylık dönem içerisinde esnaf olarak faaliyet göstermesi de gerekmektedir. Başvuru şartları arasında medeni hakları kullanma ehliyetine sahip olan vatandaşlarında yer aldığı bir madde bulunmaktadır.

Halk Bankası tarafından sunulan kredi destek başvuruları için esnaf kefaleti olmadan başvuru alınmaktadır. 60 ay vade seçeneği şansı veren Halk Bankası, 1, 3 ve 6 aylık dönemlere göre ayrılmaktadır. Halk Bankası ihtiyaç duyduğu durumlarda kredi kullanacak vatandaşlardan yıllık gelir tespit belgesi de istemektedir. Başvurular Halk Bankası şubeleri üzerinden yapılabilmektedir.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön