19 / 05 / 2024

Halkbank'tan kadınlara güzel haber! Bu kişilere 100 TL ParafPara verilecek!

Halkbank'tan kadınlara güzel haber! Bu kişilere 100 TL ParafPara verilecek!

Halkbank; Paraf Kadın'a özel kampanya ile giyim, kozmetik ve kuaför harcamalarında 100 TL ParafPara dağıtılacak. İşte ayrıntılar...



Kampanya kapsamında, yurt içinde yapılacak toplamda 1.500 TL ve üzeri harcamalara 100 TL ParafPara verilecektir. Bu özel fırsattan yararlanmak isteyen müşterilerin, harcama yapmadan önce Paraf Mobil uygulamasını kullanarak "HEMEN KATIL" butonuna tıklamaları veya "ÖDÜL" yazıp 3404'e (KKTC için 3444'e) SMS göndermeleri gerekmektedir.

Kampanya, müşterilerin tüm Paraf Kartlarıyla birlikte geçerlidir. Yani, bir kartla kampanyaya katılım sağlandığında müşterinin tüm kartları kampanyadan otomatik olarak faydalanır. Ancak bir müşteri, asıl ve ek kartlarıyla birlikte en fazla 100 TL ParafPara kazanabilir.

Halkbank tan kadınlara güzel haber! Bu kişilere 100 TL ParafPara verilecek!

Önemli bir detay da, hedefe ulaşılan harcamalar hangi kartla yapılmışsa, ParafPara ödülünün o karta yansıtılacağıdır. Yani müşteriler, harcamalarını Paraf Kadın ile yaparak hem avantajlı bir kampanyadan yararlanırken, aynı zamanda kazandıkları ParafParaları da diledikleri gibi kullanabilecekler.


Geri Dön