19 / 05 / 2024

Halkbank'tan kadınlara güzel haber! Bu kişilere 100 TL ParafPara verilecek!

Halkbank'tan kadınlara güzel haber! Bu kişilere 100 TL ParafPara verilecek!

Halkbank; Paraf Kadın'a özel kampanya ile giyim, kozmetik ve kuaför harcamalarında 100 TL ParafPara dağıtılacak. İşte ayrıntılar...



Kazanılan ParafParalar, işyerleri tarafından POS üzerinden yapılan gün sonu işlemi sonrasında banka sistemi tarafından bir sonraki gün müşterinin hesabına yüklenmektedir. Bu şekilde müşteriler, kazandıkları ParafParaları hızlı bir şekilde kullanma imkanı buluyorlar.

Ancak kampanyaya dahil olan harcamaların sadece Paraf Kadın ile yapılan harcamalar olduğunu belirtmekte fayda var. ParafPara kullanarak yapılan işlemler, iptal ve iade işlemleri kampanyaya dahil değildir.

Halkbank tan kadınlara güzel haber! Bu kişilere 100 TL ParafPara verilecek!

Kazanılan ParafParaların son kullanım tarihi 15 Temmuz 2023 saat 21:59 olarak belirlenmiştir. Bu tarihten sonra kullanılmayan ParafParalar, 16 Temmuz 2023 tarihinde geri alınacaktır.

Öte yandan, ParafPara transfer işlemi ParafPara kullanımı olarak sayılmayacak ve transfer edilen ParafParalar geri alınacaktır.

TÜRKİYE HALK BANKASI A.Ş., kampanya koşullarının tamamında değişiklik yapma ve/veya kampanyayı durdurma hakkını saklı tutmaktadır.

Paraf Kadın kullanıcıları, bu özel kampanya ile giyim, kozmetik ve kuaför harcamalarında 100 TL ParafPara fırsatını kaçırmamak için 16-31 Mayıs tarihleri arasında harcamalarını yapabilir ve avantajlı alışverişin keyfini sürebilirler.


Geri Dön