11 / 05 / 2024

Halkbank’tan müşterilerine büyük jest! Bir yıl geri ödemesiz tam 300 bin TL kredi fırsatı! Hemen bakın!

Halkbank’tan müşterilerine büyük jest! Bir yıl geri ödemesiz tam 300 bin TL kredi fırsatı! Hemen bakın!

Türkiye’nin en büyük bankalarından Halkbank Usta Girişimci Kredisi’yle bir yıl geri ödemesiz 300 bin liraya kadar kredi verileceğini duyurdu.



KREDİ ALMAK İÇİN GEREKLİ ŞARTLAR 

Halkbank’ın konu ile ilgili yaptığı açıklamaya göre, Usta Girişimci Kredisi’ni almak için bazı koşullar bulunurken, bu koşullara sahip olmayan kişilerin kredi almayacağı ifade edildi. Bu kapsamda, kredi almak için gerekli koşullar ise Halkbank tarafından şu şekilde listelendi:

  • En az ilkokul mezunu olan,

  • Kurmayı düşündüğü iş kolu ile ilgili veri ve yeteneğe sahip olduğunu gösteren mesleki oda ve kuruluşlar tarafından alınmış Mesleki Yeterlilik Belgesi, Ustalık Belgesi ya da özel/kamu kuruluşlarından (İŞKUR, KOSGEB, Halk Eğitim Merkezleri, Belediye vb.) alınmış Ustalık/Uzmanlık Eğitim Sertifikasına sahip olan

  • İş konusunda faaliyet gösteren iş yerlerinde minimum üç sene çalıştığını gösteren belgeye sahip olan,

  • 45 yaşını aşmamış olan girişimci vatandaşlar söz konusu kredi kampanyasından faydalanabilecek. 

Halkbank’tan müşterilerine büyük jest! Bir yıl geri ödemesiz tam 300 bin TL kredi fırsatı! Hemen bakın!

60 AY VADE İMKANI VAR 

Konuya ilişkin olarak bu kredi kampanyasının bir yıl geri ödemesiz olduğu ve kredi kampanyası için azami vadenin ise 60 ay olduğu ifade edildi. Usta Girişimci Kredisi kapsamında kredi tutarı maksimum 300 bin lira olacak. Usta Girişimci Kredisi ve diğer kredi kampanyalarına ilişkin bilgilere ve güncel gelişmelere erişmek isteyenler, Halkbank’ın internet sitesini ziyaret ederek detaylı bilgiler alabilir.

300 BİN LİRAYA KADAR KREDİ VERİLİYOR

Kredi Limiti: 300 bin TL

Kredi Türü ve Vadesi: Aylık eşit taksitli işletme kredisi şeklinde azami bir yıl anapara ödemesiz dönem olmak üzere toplam azami 60 ay vade gerçekleştirilecek.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

İhracatçılar dolar almak için Kapalıçarşı’nın yolunu tutuyor!

Anket sonuçları açıklandı! Merkez Bankası’nın mayıs ayı faiz kararı ne olacak?

ŞOK’ta temizlik ürünlerinde büyük indirim! Domestos 53,50 TL, kireç önleyici 37,45 TL, bulaşık makinesi tableti 200 TL..


Geri Dön