02 / 05 / 2024

Halkbank'tan yeni kampanya! 31 Aralık'a kadar hemen başvurun!

Halkbank'tan yeni kampanya! 31 Aralık'a kadar hemen başvurun!

Halkbank'tan merak uyandıran kampanyanın müjdesi geldi! Paraf üzerinden 31 Aralık'a kadar siz de başvurabilirsiniz. Peki, kampanyanın diğer ayrıntıları neler? İşte detaylar...



Halkbank tan yeni kampanya! 31 Aralık a kadar hemen başvurun!

KAMPANYA AYRINTILARI!

  • Kazanılacak ParafPara tutarı 12 ekstre dönemi boyunca her ekstre döneminde verilen harcama sözü kadar alışveriş yapılması karşılığında peşinen ve tek seferde olmak üzere kayıt yapılan karta yüklenir. 
  • Kampanya katılım SMS’i bankada kayıtlı cep telefonu numarasından gönderilmelidir. Paraf Mobil’den katılım alınmayacaktır.
  • Katılım SMS’i ücretsiz olup; kampanyaya katılabilmek için SMS’in Turkcell, Vodafone veya Türk Telekom operatörleri üzerinden ve yurt içinden gönderilmesi gerekmektedir.
  • Kampanya katılımı, belirtilen kısa mesajın Halkbank sistemine ulaşmasından ve kart sahibine Halkbank tarafından kayıt olduğu bilgisinin verilmesiyle sağlanır. 
  • Kampanyaya sadece bireysel asıl Paraf ve Parafly kredi kartları katılabilir/söz verebilir. Halkcardlar, ticari kartlar, sanal kartlar ve ek kartlar katılamaz/söz veremez.
  • Dönemsel gecikmeye girmemiş kartlar için kampanya başvurusu alınabilir.
  • Kartın harcama sözü dönemi içerisinde kapatılması ve aynı gün içinde yenilenmemesi durumunda müşteri harcama sözü kampanyasından çıkmış olacaktır.

Halkbank tan yeni kampanya! 31 Aralık a kadar hemen başvurun!

  • Müşteri söz verdiği tutara erişememesi halinde harcama sözü kampanyasından çıkmış olacaktır.
  • Müşteri kampanyadan çıktığı takdirde verilen ödül kıstelyevm yöntemine göre geri alınacaktır. Örneğin; 5.000 TL harcama sözüne 300 TL ParafPara kazanan müşteri 5. döneminde kampanyadan çıkarsa ilk 4 dönem yerine getirdiği söze karşılık 100 TL ParafPara müşteride kalır, sözünü yerine getirmediği geriye kalan 8 döneme karşılık 200 TL ParafPara müşteriden geri alınır.
  • Kampanyadan çıkılması halinde müşteri ParafParasını harcamış ya da bir kısmını harcamış ise öncelikle varsa mevcut kalan ParafParalarından geri alım yapılacak, eksik kalan ParafPara borcu kadarı kredi kartına satış olarak yansıtılacaktır. Ayrıca herhangi bir cezai tutar yansıtılmayacaktır.
  • Müşteri 2022 yılı içerisinde her bir harcama sözüne sadece iki kere katılabilir.
İş Bankası'ndan dev fırsat! Yeni kampanya az önce başladı! 31 Aralık 2022'de son bulacak!
Ziraat Bankası'ndan müjde! Yeni kampanyasını duyurdu! Son tarih 31 Aralık 2022!
Aile Bakanlığı'ndan müjde! Başvuran 1.000 TL'yi kapacak! Karşılıksız ve geri ödemesiz!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön