10 / 05 / 2024

Hande Tibuk Kimdir? Hande Tibuk nerede doğdu?

Hande Tibuk Kimdir? Hande Tibuk nerede doğdu?

Hande Tibuk kimdir? Hande Tibuk’in mesleği nedir? Hande Tibuk eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!



HANDE TİBUK KİMDİR?

Hande Tibuk, 9 Eylül 1977 yılında İstanbul, Kadıköy’de dünyaya geldi.

HANDE TİBUK EĞİTİM DURUMU!

Tibuk, 1988 yılında Nurettin Teksan İlkokulunu bitirdi. Sonra orta ile lise eğitimini FMV Nişantaşı Işık Lisesi’nde tamamladı. Üniversite eğitimini de 1999 yılında Koç Üniversitesi tamamladıktan sonra yüksek lisansını da Lozan’da yer alan Ecole Hoteliere de Lausanne’da 14 ay sürmüş olan Master in Hospitality Administration tamamladı.

HANDE TİBUK İŞ HAYATI!

  • Plato Film’de yönetmen olan Sinan Çetin’in yanında bir yıl prodüksiyon ekibinde yer aldı.
  •  Sonra ise Net Holding’e ait turistik alışveriş mağazaları zinciri olan Bazaar 54 genel merkezinde pazarlama ekibi içinde çalışmaya başladı.
  • 20002007 yılları arasında, Bazaar 54 mağazalarının acente ve rehber ilişkilerini yönetti.
  • 2006’da Hande Tibuk tarafından kurulan Elifsu Turizm şirketi ile Net Holding’ten kiraladığımız Kapadokya Bazaar 54 mağazasının tekrardan yapılandırılması ve karlı bir işletme durumuna getirilmesini sağladıktan sonra, turizm sektöründe yedi yıllık tecrübe ile otelcilik alanında master eğitimi aldı. Otelcilik alanda ise Lozan’da tamamladığım 14 aylık yüksek lisans ile otelcilik odaklı işletme eğitimi ile uluslararası çevre kazanımda önem arz ediyor.
  • Halen de Elifsu Turizm Yönetim Kurulu Başkanlığına devam ediyor.

Geri Dön