19 / 05 / 2024

Harrem'den Anneler Günü için doğal hediyeler! Fiyatları ne kadar? 

Harrem'den Anneler Günü için doğal hediyeler! Fiyatları ne kadar? 

Yaklaşan Anneler Günü’nde, annelerimize ne kadar değerli olduklarını hatırlatmanın en güzel örneklerinden bir tanesi de doğal ürünler hediye etmek.



Harrem, Anneler Günü hediyeleri ve 19 Nisan 2023 fiyat listesi

 

Harrem Gül Mayası

Harrem, Gül Mayası ile doğanın şifalı gücünü cildinize sunuyor. Harrem Gül Mayası, doğal bir nemlendirici olarak ciltlerin sağlıkla parlayan tazeleyici bir görünüme kavuşmasını sağlıyor. İnsanlığın en eski ilaçlarından olan esansiyel yağlar içeren Gül Mayası, "Rosa Damascena” adı verilen gül türünden üretiliyor. Harrem Gül Mayası cildi besliyor ve cildin sıkılaşmasına yardım ediyor. Aynı zamanda makyajın gün boyu kalıcılığını koruyor. Harrem Gül Mayası, cildi besleyen ve dokuları gerginleştirici hale getiren özelliği sayesinde  vücut bakımında ve ciltte kullanılabilir.

Güncel Satış fiyatı: 299,99 TL

 

Harrem Sparkle Toner

Harrem den Anneler Günü için doğal hediyeler! Fiyatları ne kadar? 

Harrem, Sparkle Toner ile bir ilki başararak bitki sularını serumlarda en sık kullanılan vitaminlerle bir araya getirdi. Sparkle Toner, içeriğindeki E vitamini ve Q10 sayesinde güneş ışınlarının sebep olduğu yaşlanma belirtileri ve çizgi görünümlerine karşı koruyucu bir özellik sunuyor. Alfa hidroksi asitler ve C vitamini ise ölü deriden arınmaya,  daha pürüzsüz bir cilde kavuşmaya ve koyu lekeleri azaltmaya yardım ediyor. Sparkle Toner, formülünde yer alan akgünlük bitkisi ile ciltteki kolajeni destekliyor ve cilt kalitesini yükseltmekte de önemli bir rol üstleniyor.

Güncel Satış fiyatı: 349,99 TL

 

Harrem for Women Parfüm

Harrem den Anneler Günü için doğal hediyeler! Fiyatları ne kadar? 


Harrem for Women Parfüm; içeriğindeki notalar sayesinde daha güçlü ve zarif hissedilmesini sağlayacak. Kalıcılığı ile kendine hayran bırakacak.

Zerafet ile gücün birleşiminin kokuya dönüşmüş hali olan bu parfümün benzersiz notalarını,  Madagascar Vanilla,  Lavander,  Mandarin Orange, Jasmine, Orange Blossom, Black Currant, Ambergris ve Musk oluşturuyor.

Güncel Satış fiyatı: 449,00 TL

Ayrıntılı bilgi için: http://www.sultandan.com/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 19 Nisan 2023 tarihinde saat 23:30'da yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 20.60 Türk Lirası, euro 22.6 Türk Lirası, altının gramı ise 1.357 Türk Lirası değerindedir.

Kırmızı altın! Açık artımayla sattılar! Kirazın kilosu; 800 TL

Bayrama bir kaç gün kaldı! Peki Bayram şekeri fiyatları ne durumda? İşte marketlerin Bayram şekeri fiyatları...

Porland’dan Anneler Günü’ne özel fiyatlı, özel hediyeler


Geri Dön