28 / 04 / 2024

Hasan Altın: Sincan'a büyük bir hastane sözümüzdür!

Hasan Altın: Sincan'a büyük bir hastane sözümüzdür!

MHP Sincan Belediye Başkan Adayı Hasan Altın, yaklaşan yerel seçim çalışmaları kapsamında Sincan sivil toplum kuruluşlarından Sincan Etimesgut Sanayicileri ve İşadamları Demeği (SİSİAD)'ı ziyaret etti.



Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sincan Belediye Başkan Adayı Hasan Altın; "Sincan için en büyük eksiklerden birisi büyük bir hastanedir. Sincan nüfusuna oranladığımız zaman mevcut hastaneler çok yetersiz geliyor ve vatandaşın sağlık hizmetini yeterli şekilde karşılamıyor. Sincan'a büyük bir hastane sözümüzdür" dedi. Demek üyeleri ile fikir alışverişinde bulunan MHP adayı Altın; "Sincan'da en büyük sorunlardan birisi yapılaşma ve imar sorunudur. 

Sincanlılarda biliyor ki merkezde her yer doldu ve artık nefes alacak düzenli yapılaşma alanları kalmadı. Bu anlamda Sincan'a nefes aldıracak yatırımların yapılması ve yeni imar revizyonları ile, özellikle Saraycık Çimşit bölgesinde bu sorunun çözüme kavuşturulması gerektiğine inanıyorum. Yenikent bölgesinde bulunan yapılaşması başlamamış adaların revize imar planlarıyla daha modem site tarzı yapılaşmaya açılması gerekiyor." 


Anayurt


Geri Dön