04 / 10 / 2024

Hayatpark İstanbul'da 200 bin liraya 2+1! Peşinde yüzde 5 indirim!

Hayatpark İstanbul'da 200 bin liraya 2+1! Peşinde yüzde 5 indirim!

Firma: Bayrak Alkan ve Atamer iş ortaklığı

Şehir merkezinden ayrılmadan, şehirle ve çevreyle uyumlu Hayatpark İstanbul, butik ve güvenli bir yaşam alanı vaad ediyor... Hayatpark İstanbul'da konutların fiyatları 200 bin liradan başlangıç gösteriyor...




HayatPark İstanbul konut projesi lansmanla birlikte ön talep toplamaya başladı. Basın Ekspres yolu üzerinde, Avrupa Konutları 2 karşısında yapımına başlanan HayatPark İstanbul, 2 blok ve 114 daireden oluşuyor. Bayrak İnşaat, Alkan İnşaat ve Atamer İnşaat'ın ikinci ortak projesi HayatPark, yaklaşık 5 dönümlük bir arazi üzerinde yükseliyor. Konsorsiyom Sözcüsü İnşaat Mühendisi Oktay Akyüz, İstanbul'un değeri en hızlı artan bölgesinde olduklarına dikkat çekerek, yaşamak ve yatırımı düşünenleri projelerinden ev sahibi olmaya davet etti. Akyüz sözlerini şöyle sürdürdü:

"HayatPark İstanbul, butik bir markalı konut projesi. Basın Ekspres Yolu'na 2 dakika mesafede. Atatürk Havalimanı'yla arasında sadece 5 dakikalık bir mesafe var. Çevre yolları, AVM'ler, üniversiteler ve hastanelerle birlikte, havalimanını da düşündüğümüzde yer olarak çok merkezi bir bölgede. Yerin en büyük avantajı sürekli değerinin artması. Basın Ekspres Yolu, İstanbul'da değerinin birkaç kat üzerine çıktı. Çıkmaya da devam edecek. 2 blok 114 dairemiz var. Aile yaşantısı hedefliyoruz. Proıjenin yüzde 75'i bahçe ve yeşil alana ayrılmış. Sosyal donatılarımız oldukça fazla. Yarı açık yüzme havuzu, kapalı otopark, çocuk oyun alanları, hobi odaları, 24 saat kameralı güvenlik, sauna ve fitness center ile birlikte komplike bir yaşam alanı sunacağız."


Bugün Alan Yüzde 50 Kar Edecek   


Projenin daha çok yeni olduğunu hatırlatan proje sözcüsü Akyüz, projeden girmek isteyenler için kampanyalarının devam ettiğini söyledi. Akyüz, "Porje şu anki değerinden en az yüzde 50 prim yapacak. Yani, erkenden alanlar için ödeyecekleri paranın yarısı daha proje bitmeden kendilerine dönecek" ifadelerini kullandı. Hayatpark İstanbul'da fiyatlar 20 0bin liradan başlıyor.


Web: www.hayatparkistanbul.com

Telefon: 0212 470 4 111



Geri Dön