28 / 04 / 2024

Hayırlıoğlu Biberoğlu İnşaat Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Hayırlıoğlu Biberoğlu İnşaat Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Hayırlıoğlu Biberoğlu İnşaat Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Güzen Biberoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda, Enes Biberoğlu, Yunus Biberoğlu Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 200 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.



Hayırlıoğlu Biberoğlu İnşaat Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Güzen Biberoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda, Enes Biberoğlu, Yunus Biberoğlu Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 200 bin TL'lik sermaye ile 21 Ekim'de kuruldu. 


Hayırlıoğlu Biberoğlu İnşaat Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi iş konusu; a. Her türlü Gayrimenkulun alım satım ve kiraya verilmesi b. Her türlü inşaat taahhüt işleri;konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunların üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. c. Zemin, su, sıcak su ve maden sondajı yapmak, temel mühendisliği uygulamalarında müteahhitlik müşavirlik hizmetleri, her türlü iksa uygulamaları yapmak,zemin ıslah ve enjeksiyon işleri, püskürtme beton uygulamaları yapmak. d. İnşaat işlerinde kullanılan her türlü malzemenin alım satım, ithalat ihracatını yapmak. e. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, işhanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. f. Her türlü dekorasyon işleri, tamirat ve boya işleri yapmak. g. Her türlü konut, fabrika, atölye ve benzeri binalara çatı izolasyonu, dış cephe izolasyonu yapmak. Isı yalıtımlı, giydirmeli dış cephe kaplama işleri yapmak. h. Her türlü resmi ve özel sektör tarafından yurtiçinde ve yurtdışında ihaleye çıkarılan inşaat, elektrik, tesisat, yol, su, kanalizasyon, doğalgaz, altyapı, üstyapı, dekorasyon, restorasyon işlerinin yeniden veya onarımı ihalelerine katılmak, teklif vermek, ihale şirkette kalırsa ihale sözleşmesi gereği işi yapmak ve teslim etmek. i. Her türlü havuz inşaatı ve arıtma işlemleri yapmak. j. Her türlü mimarlık hizmetleri vermek, şehir ve imar planları hazırlamak, uygulamalarını yapmak, bu hususlarda yurt içi ve yurt dışı danışmanlık yapmak, danışmanlık hizmetlerini satın almak. k. Her türlü mühendislik hizmetleri vermek, proje ve uygulamalarını yapmak. l. Konusuyla ilgili her türlü dengeleme, hesaplama, yazım ve çizim işlerinin yapımı. m. Konusu ile ilgili her türlü mümessillikleri almak ithalat ihracat ve dahili ticaret yapmak, n. Yer altı ve yerüstü maden ve tabii kaynakların mevcut kanunlara uygun olarak çıkarılması, işletilmesi, satın alınması ve kiraya verilmesi o. Maden arama ruhsatnamesi almak, maden aramak, işletme hakkı talep etmek, işletme ruhsatnamesi ve işletme imtiyazı olmak, devri kabil maden haklarını devir almak. p. Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir. 


Hayırlıoğlu Biberoğlu İnşaat Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi adres: Sarıyer, Ferahevler Mahallesi, Çamlık Caddesi, No:13/A.


Geri Dön