13 / 05 / 2024

Hayvan yetiştiricileri bu habere mutlaka bakın! Küçükbaş hayvancılıkta devlet güvencesi! 

Hayvan yetiştiricileri bu habere mutlaka bakın! Küçükbaş hayvancılıkta devlet güvencesi! 

Hayvancılıkla uğraşan çiftçiye müjdeli haber Tarım ve Orman Bakanlığı’ndan geldi. Küçükbaş hayvancılıkla uğraşan sigortalı yetiştiriciye 89 bin TL hasar ödemesi yapılacağı ilan edildi



Hayvancılık:

 hayvan yetiştiriciliği veya hayvan üretimi olarak tanımlanabilir. Bu, çiftliklerde veya açık alanlarda hayvanların yetiştirilmesi ve üretilmesi için yapılan faaliyetleri ifade eder. Bu icraatlar arasında sığır, koyun, keçi, at, domuz, tavşan gibi hayvanların yetiştirilmesi, beslenmesi, bakımı ve üretimi yer alır. Hayvancılık aynı zamanda süt, et, yumurta gibi ürünlerin üretilmesini de içerebilir.

Hayvan yetiştiricileri bu habere mutlaka bakın! Küçükbaş hayvancılıkta devlet güvencesi! 

Küçükbaş hayvancılık:

 koyun, keçi, at gibi küçük boyutta olan hayvanların yetiştirilmesi ve üretimi ile ilgilidir. Küçükbaş hayvancılık çiftliklerinde veya açık alanlarda yapılır ve süt, et, yün, kıl gibi ürünler elde edilir. Küçükbaş hayvancılık genellikle bölgesel olarak yapılır ve bölgenin iklim ve coğrafi koşullarına uygun olarak yapılır. Bu hayvanlar genellikle bakımı kolay ve verimli olduğu için küçük çiftliklerde yetiştirilir. Ayrıca, küçükbaş hayvanların üretim maliyeti daha düşüktür.

Hep zam haberi yapmak bizi de sıkmıştı.. elektrikte iyi haber! EPDK Başkanı indirimi açıkladı

OnePlus 11R'den yeni 65 inç TV'ye! Lansman merakla bekleniyor

Yeni LG kameralı iPhone 15 ultra, Samsung için tehdit mi?

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön