02 / 05 / 2024

Yeni LG kameralı iPhone 15 ultra, Samsung için tehdit mi?

Yeni LG kameralı iPhone 15 ultra, Samsung için tehdit mi?

Bugün zaten 2x, 3x, 4x, 5x ve en önemlisi 10x zoom yapabilen telefonlarımız var. Örneğin, yaklaşan Galaxy S23 Ultra'yı ele alalım. Ancak bu, telefon üreticilerini sakinleştirmedi.  



Her şey düşünüldüğünde 2023, telefon kameralarında bir sonraki büyük atılımı göreceğimiz yıl olabilir. Ve telefon üreticileri yazılım bölümünde büyük bir sıçrama yapmasa bile donanımda büyük bir sıçrama görecek. Ve her şey iPhone 15 Ultra ile başlayabilir.

Yeni Bir Yakınlaştırma Sistemi iPhone 15 Ultra'da Sona Erebilir

LG Innotek, tüketici elektroniği yapan birçok şirkete elektronik parçalar ve bileşenler tasarlar, üretir ve satar. Elektronik kamera malzemeleri için LG Innotek'e güvenen tüm markalar arasında Apple da var. LG Innotek, Apple'ın ekran partneri olarak bilinse de iPhone 15'te bazı değişiklikler olabilir.

Yeni LG kameralı iPhone 15 ultra, Samsung için tehdit mi?
Şimdi, muhtemelen kaçırmışsınızdır, LG en yeni yakınlaştırma sistemini piyasaya sürdü . Ve bir sürü vaatte bulunuyor. Aslında resmi duyurudan , yeni yakınlaştırma sensörünün Sony'yi yenebileceği görülüyor. Ve en son söylentilere göre sensör, muhtemelen iPhone 15 Ultra olacak olan yakında çıkacak Apple akıllı telefonlarından birinde yer alacak.

 


Geri Dön