08 / 07 / 2024

Yeni LG kameralı iPhone 15 ultra, Samsung için tehdit mi?

Yeni LG kameralı iPhone 15 ultra, Samsung için tehdit mi?

Bugün zaten 2x, 3x, 4x, 5x ve en önemlisi 10x zoom yapabilen telefonlarımız var. Örneğin, yaklaşan Galaxy S23 Ultra'yı ele alalım. Ancak bu, telefon üreticilerini sakinleştirmedi.  



Yeni LG Yakınlaştırma Sensörü Neler Sunabilir?

iPhone 15 Ultra'daki yeni LG Zoom sensörü masaya çok şey sunabilir. Bildiğimiz kadarıyla LG'nin sürekli zoom kamerası yaklaşık 4x ila 9x büyütme sunabiliyor. Ancak bu, sensörün en önemli yönü bile değil. Çığır açan sensör, optik stabilizasyonu bir araya getirir.

Bu, iPhone 15 Ultra'nın yeni LG sensörüyle şaşırtıcı derecede bulanık olmayan yakınlaştırmalı fotoğraflar sunabileceği anlamına geliyor. Şimdi, hareketli parçalara gelince, yeni LG modülü, lens öğelerini hareket ettiren çok hassas bir aktüatör kullanıyor. Ve bu tam olarak bize yeni bir "optik yakınlaştırma" düzeyi sunacak olan şeydir.

Yeni LG kameralı iPhone 15 ultra, Samsung için tehdit mi?
LG, çok çeşitli tüketici elektroniği ve ev aletleri üretiminde uzmanlaşmış Güney Koreli çok uluslu bir elektronik şirketidir. Şirketin ürün yelpazesinde televizyonlar, akıllı telefonlar, ev aletleri, klimalar ve daha fazlası yer almaktadır. LG ayrıca diğer birçok markanın TV ve monitörlerinde kullanılan OLED ve LCD panellerin de önemli bir üreticisidir. Şirketin adı "Lucky Goldstar"ın kısaltmasıdır.

Motorola Moto G13, G23, G73 ve G73 5G piyasaya çıktı! İşte özellikleri

Gözler bu tarihteydi! Sonunda muhtemel çıkış tarihi paylaşıldı

Tefal Instant Power Elektrikli Süpürge en uygun nerede, kaç TL’ye satılıyor? Özellikleri neler? 26 Ocak fiyat listesi

 


Geri Dön