14 / 05 / 2024

Hazine ve Maliye Bakanlığı sürpriz bir kararla tam 3220 personel alacak! Hemen bakın!

Hazine ve Maliye Bakanlığı sürpriz bir kararla tam 3220 personel alacak! Hemen bakın!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yaparak bakanlık bünyesinde istihdam edilmek üzere 3220 personel alımı yapılacağın müjdesini verdi.



YAPILAN DUYURU 

Konuya ilişkin olarak Bakan Nebati açıklamalarında şu ifadeleri kullandı:

"Bizlere her zaman güç veren milletimiz için durmadan, yorulmadan aynı azim ve kararlılıkla çalışmayı sürdürüyoruz. Türkiye Yüzyılı’nı gerçekleştirmemize katkı sağlayacak ve gücümüze güç katacak Hazine ve Maliye Bakanlığımızın merkez ve taşra teşkilatında çalıştırılmak üzere;

360 defterdarlık uzman yardımcısı, 40 hazine ve maliye uzman yardımcısı, 10 hazine ve maliye müfettiş yardımcısı ve 40 muhasebe denetmen yardımcısı ile 20 hazine avukatı alımı yapılacaktır.

Hazine ve Maliye Bakanlığı sürpriz bir kararla tam 3220 personel alacak! Hemen bakın!

Gelir İdaresi Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmesi için ise, 50 devlet gelir uzman yardımcısı ve 2 bin 700 gelir uzman yardımcısı olmak üzere toplam 2 bin 750 personel alımı yapacağız. Yeni arkadaşlarımızın katılımı ile beraber, Türkiye’nin ekonomideki hedeflerini başarıya ulaştırmak için el birliğiyle çalışmayı sürdüreceğiz. Başvuru yaparak sınava katılacak adaylarımıza şimdiden başarılar diler, tüm mesai arkadaşlarıma özverili çalışmalarından ötürü teşekkürlerimi sunarım."

İzmir Büyükşehir Belediyesi çok sayıda güvenlik görevlisi alacak! Son başvuru tarihi 26 Nisan!

Tarım ve Orman Bakanlığı sürpriz personel alımı! Çok sayıda personel alınacak!

Kiracı-ev sahibi gerginliğinde böylesi ilk defa görüldü!

 


Geri Dön