29 / 04 / 2024

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı sürpriz bir kararla 91 adet personel alacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı sürpriz bir kararla 91 adet personel alacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Cumhurbaşkanlığı İşe Alım ve Kariyer Kapısı’ndan yayımladığı ilanla 91 adet sözleşmeli personel alacağını duyurdu. Başvuruların bugün (18 Eylül) başladığı ve 29 Eylül’e kadar devam edeceği öğrenildi.



Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, bünyesinde istihdam etmek üzere 91 adet sözleşmeli personel alımı yapacağını açıkladı. Cumhurbaşkanlığı İşe Alım ve Kariyer Kapısı üzerinden yayımlanan ilanda müracaatya ilişkin tüm merak edilenler paylaşıldı. Bakanlık, paylaştığı ilanda şu ifadeleri kullandı:

“657 sayılı Devlet Memurları Yasası’nın 4’üncü maddesinin (B) fıkrası çerçevesinde Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı merkez ve taşra teşkilatı birimlerinde görevlendirilmek üzere, Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına Yönelik Esasların Ek 2’nci maddesi gereğince yazılı ve/veya sözlü sınav yapılmaksızın 2022 KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle 91 (doksan bir) sözleşmeli personel alımı gerçekleştirilecektir.”

 Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı sürpriz bir kararla 91 adet personel alacak!

BAŞVURU BİLGİLERİ

Söz konusu kadrolara müracaat yapmak isteyen adaylar, 18 Eylül 2023 (saat:00.00) - 29 Eylül 2023 (saat:17.00) tarihlerinde Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Kariyer Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) internet sitesinden e-Devlet şifreleri ile giriş yaparak müracaat edebilecek. Ayrıca, şahsen ya da posta yoluyla yapılan müracaatlar kabul edilmeyecek.
2. Adayların, yalnızca 1 adet müracaat hakkı olacak.
3. Müracaat edecek adayların, mezuniyet bilgileri ve KPSS sonuçları, YÖK ve ÖSYM internet siteleri üzerinden; adli sicil, askerlik ve kimliğine ilişkin bilgiler ise ilgili kurumların internet sitesi vasıtası ile temin edileceği için adaylardan müracaat aşamasında bu belgeler istenilmeyecek. Bunun yanı sıra, mezuniyet bilgilerinde hata/eksik olan ya da bilgileri gelmeyen kişilerin onaylı diploma örneği veya mezuniyet belgelerini pdf veya jpeg formatında sisteme yüklemeleri gerekecek.

 Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı sürpriz bir kararla 91 adet personel alacak!
4. Yurt dışındaki eğitim kurumlarından mezun olup, söz konusu ilanda aranılan öğrenim durumuna yönelik denkliği bulunan kişilerin, diploma veya mezuniyet belgesi yerine YÖK’ten alınmış denklik gösterir belgelerini pdf ya da jpeg formatında “Denklik Gösterir Belge” bölümüne yüklemeleri gerekecek. Bunun yanı sıra, başvuru yapacak adaylar; sertifika, belge istenilen sözleşmeli pozisyonlar için veri ve belgelerini pdf veya jpeg formatında sisteme yüklemeleri gerekecek.

DETAYLAR VE BAŞVURU YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Sosyal yardımlara bir yenisi daha eklendi! Ödeme tarihleri belli oldu! Hemen başvurun!

Merkez Bankası faiz kararını ne zaman açıklayacak! Faiz kararı ne olacak? İşte peş peşe açıklanan tahminler...

A101’e Philips kulak üstü kulaklık 649 TL’ye, Türk kahvesi makinesi 649 TL’ye, 6’lı su bardağı 33,25 TL’ye indi!


Geri Dön