03 / 05 / 2024

Hazır giyim devinden iki kritik yatırım

Hazır giyim devinden iki kritik yatırım

3 kıta ve 44 ülkede yer alan mağazalarıyla, başta Türkiye olmak üzere yakın coğrafyanın en büyük hazır giyim perakendecilerinden biri olan Aydınlı Grup, iki büyük yatırım yaptı.



Yaklaşık 400 çalışanın istihdam edildiği 18.000 m2 alana sahip üretim merkezinde gömlek, ceket ve pantolon üretimi yapılıyor.

Son teknolojik donanıma sahip altyapısıyla Hadımköy Lojistik Merkezi ise 35.195 m2’lik alanda kurulu yerleşkesiyle hizmet veriyor. İki katlı bina içerisinde yer alan lojistik merkezinin 42.877 m2 alana sahip binası, mezanin raf sistemleri yatırımıyla birlikte  toplamda 114.752 m2 kullanım alanına ulaşmakta.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön