29 / 04 / 2024

Head Ofis Ataşehir'de metrekaresi 3 bin dolardan başlayan fiyatlarla!

Head Ofis Ataşehir'de metrekaresi 3 bin dolardan başlayan fiyatlarla!

Firma: Setra Group

Proje: Head Ofis

Head Ofis Ataşehir projesi kapsamında yer alan ofislerin metrekare birim fiyatları 3 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Proje kapsamında 10+3 katlı blokta teslimler ay sonunda yapılacak



Head Ofis projesi,  Setra Group  tarafından Anadolu Yakası'nda Ataşehir'de yükseliyor. Proje toplamda 3.5 dönüm alan üzerinde inşa ediliyor. 


10 kattan meydana gelen 2 blok halinde yükselen Head Ofis Ataşehir kapsamında bloklardan biri 3 bodrum ve bağımsız 20 kattan ve diğeri ise 3 bodrum ve bağımsız 10 kattan meydana geliyor. 


20+3 katlı blokta teslimler 2015 yılının Mart ayında yapılacak ve 10+3 katlı blokta ise ay sonunda gerçekleşecek. Projenin toplam inşaat alanı 20 bin metrekare olarak belirlendi.


Head Ofis Ataşehir projesinde 20+3 katlı blokta her kat brüt 387 metrekare ve 10+3 katlı blokta ise her kat 287 metrekare tasarlandı. Head Ofis Ataşehir projesi büyük metrekarelerde LEED Gold kriterlerine uygun olarak A + üretiliyor. 


Head Ofis Ataşehir de metrekaresi 3 bin dolardan başlayan fiyatlarla!


Head Ofis Ataşehir projesinde ofislerin metrekare birim fiyatları 3 bin dolardan başlangıç gösteriyor ve 5 bin 350 dolar+KDV'ye kadar yükseliş gösteriyor. Head Ofis Ataşehir projesinin ödeme koşulları nakit ya da banka kredili yapılıyor. 


Head Ofis Ataşehir projesi; her iki köprüye de eşit uzaklıkta, Ataşehir ana arter üzerinde çevre yoluna 500 metrekare mesafede ve kaymakamlık binasının karşısında yer alıyor. 


Head Ofis Ataşehir adres : Küçükbakkalköy Mah. Merpenköy Yolu Sok. D Plaza A Blok No: 6 Kat :1 Ataşehir / İstanbul


Head Ofis Ataşehir iletişim 

Telefon: 0 216 484 0 484

Web: www.headofis.com

Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön