06 / 07 / 2024

Hemen bakın! O kişilerin maaşlarına peş peşe zam geliyor!

Hemen bakın! O kişilerin maaşlarına peş peşe zam geliyor!

Memur ve emekliye yeni yılın ilk haftasında yapılan yüzde 30’luk zam halen tartışmalara ve eylemlere neden olurken, AK Parti’den bazı meslek gruplarına maaş farkı için yeni bir hamle geldi. Peki bu yeni düzenleme ile hangi meslek grubunda çalışan kişiler için yapılacak?



Memura yüzde 30’luk zam, halen büyük tartışmalara neden oluyor. bazı memur sendikaları yapılan zammı yetersiz bularak seyyanen ek zam talep ederken, bazıları ise sokaklara inerek eylemler yapıyor.

İşte bu toz duman içerisinde AK Parti’den bazı meslek gruplarına maaş farkı için yeni bir hamle geldi. Buna göre, AK Parti iki meslek grubu için yeni özlük hakkı düzenlemesi yapmak için kolları sıvadı.

Hemen bakın! O kişilerin maaşlarına peş peşe zam geliyor!

Artık seçimlere neredeyse sayılı günler kala, AK Parti cenahından iki meslek grubunu ilgilendiren yasal düzenlemeler için adım atıldı. Buna göre ilk etapta kadrosu Sağlık Bakanlığı’nda olmayan ve kamu kurumuna bağlı şekilde çalışan sağlıkçılarla, yüksek yargı mensuplarını kapsayacak şekilde özlük hakkı düzenlemeleri yapılacağı bildirildi.

Konuyla ilgili yeni bir düzenleme hazırlığında olan AK Parti’nin yaptığı çalışma ile iş yeri hekimlerinin özlük haklarında değişikliğe gidiliyor. CNN Türk’ün haberine göre, Sağlık Bakanlığı'na bağlı olarak çalışan sağlık personelinin özlük hakları ile bir kuruma bağlı çalışan sağlıkçıların aralarındaki maaş farkı nedeniyle düzenleme yapılacak.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön