16 / 05 / 2024

Hemen kontrol edin! E-devlet'te birikmiş paranız olabilir! Görmedim, duymadım demeyin! Koşun bakın!

Hemen kontrol edin! E-devlet'te birikmiş paranız olabilir! Görmedim, duymadım demeyin! Koşun bakın!

Birçok kişi bunu bilmiyor! Türkiye’nin dijital kapısı e-Devlet üzerinde paranız birikmiş olabilir. Hemen sorgulayarak paranızı alabilirsiniz. Birikmiş paranızı sistem üzerinden banka hesabınıza aktarabilirsiniz. İşte merak edilen ayrıntılar...



SİSTEM ÜZERİNDEN SORGULAYIN

Kamupersonelinet'te yer alan habere göre; bireysel emeklilik sistemine katılanların emeklilik şirketlerine ödedikleri katkı payları karşılığında aldıkları emeklilik yatırım fonları ve devlet katkı fonları, hesaplarındaki mevduat sayısı ve tutarı TAKASBANK'ta işlenir ve  buradan da talep edebilirsiniz.Bu sayede sizden kesilen tüm bireysel emeklilik tutarını görebilir ve paranızı geri alabilirsiniz.

TAKAS İstanbul sitesi üzerinde bulunan BES butonu ile sisteme katılabiliyorsunuz. BES’in açıklaması ise sitede şöyle yapıldı:

“Bireysel Emeklilik Fon Payları Yönetimi Hizmeti; özetle, Bireysel emeklilik sistemi katılımcılarına Takasbank nezdinde alt hesap açılması, bireysel emeklilik fon paylarının oluşturulması, katılımcı alt hesaplarına dağıtımı ve saklanması, devlet katkısı tutar ve fon paylarının katkı payı ödemelerinden ayrı olarak takibi, katılımcıların fon paylarına ilişkin yetkili mercilerden gelen takyidat taleplerinin işlenmesi ve katılımcılara Takasbank sicil numarası tahsis edilmesi işlemleridir.”

 Hemen kontrol edin! E-devlet te birikmiş paranız olabilir! Görmedim, duymadım demeyin! Koşun bakın!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön