16 / 05 / 2024

Hemen kontrol edin! E-devlet'te birikmiş paranız olabilir! Görmedim, duymadım demeyin! Koşun bakın!

Hemen kontrol edin! E-devlet'te birikmiş paranız olabilir! Görmedim, duymadım demeyin! Koşun bakın!

Birçok kişi bunu bilmiyor! Türkiye’nin dijital kapısı e-Devlet üzerinde paranız birikmiş olabilir. Hemen sorgulayarak paranızı alabilirsiniz. Birikmiş paranızı sistem üzerinden banka hesabınıza aktarabilirsiniz. İşte merak edilen ayrıntılar...



BİRKAÇ GÜN İÇİNDE BANKA HESABINIZA YATACAK

Ayrıca bireysel emeklilik kullanıyorsanız e-Devlet'e başvurabilirsiniz. Bunun için öncelikle mevcut şifrenizle e-Devlet'e giriş yapmanız ve arama butonuna "TAKASBANK" yazmanız gerekmektedir. 

 Hemen kontrol edin! E-devlet te birikmiş paranız olabilir! Görmedim, duymadım demeyin! Koşun bakın!

Daha sonra ilk seçeneğe yani Bireysel Emeklilik Bilgilendirme İşlemleri kısmına tıklayacaksınız:

“BES katılımcı bilgisi bulunamadı” yazan sayfa açılırsa, alacağınız herhangi bir ödeme de bulunmuyor. Ancak siz de BES’e kayıtlıysanız, çıkan sayfada “Toplu Bakiye Sorgula” kısmı ve oradan “Sorgula”ya tıklayarak BES katılımcılığı süresince sizden kesilen miktarı görebilirsiniz.

Daha sonra ilgili bankayı arayarak e-Devlet’te görünen miktarın tarafınıza iadesini talep etmeniz gerekiyor. Mevcut tutar birkaç iş günü içinde hesabınıza yatmış oluyor.

Altın 6 gün sonra bu kadar olacak! Analistler tek tek açıkladı! Hemen bakın, pişman olmayın!
Çocuğu olanlar hemen bakın, bu fırsat kaçmaz! Başvuran 1300 TL'yi kapıyor! Karşılıksız ve geri ödemesiz!
3 bin 340 lira hesaplara yatacak! 15 Eylül'de başlıyor! Her ay PTT'den almayı unutmayın! Kesin bakın!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön