17 / 05 / 2024

Hemen pozisyon alın! Uzman isim açıkladı! İşte doların patlama yapacağı tarih

Hemen pozisyon alın! Uzman isim açıkladı! İşte doların patlama yapacağı tarih

Millet ve Cumhur ittifakı arasında yaşanan hummalı seçim yarışında, Millet ittifakını oluşturan 6'masa olarak bilinen organizasyondan İyi parti lideri ayrılınca seçimlerin ertelenip ertelenmeyeceği konusu ve dolar kuruna etkisi merak ediliyor.



Herkesin korktuğu ve dile getirmek istemediği bir alternatifin daha olduğunu söyleyen Özdemir, onun da zelzele bahanesiyle seçimlerin ertelenmesi olduğunu söyledi. Allah korusun ifadelerini kullanan Özdemir, “ Böyle bir çılgınlığı AKP yapar mı? AKP yapmasa bile Yüksek Seçim Kurulu, "olmaz" diye bir rapor sunarsa ve AKP buna sarılırsa… İşte o Türkiye için kabul edilmez  olur.” ifadelerini kullandı.

Hemen pozisyon alın! Uzman isim açıkladı! İşte doların patlama yapacağı tarih

Böyle bir durumda AK Parti ve yönetimin rahat bir nefes alacağını ifade eden Özdemir, Türkiye'nin ağır bedeller ödeyeceğini söyledi. Dünyaya böyle bir şeyin kabul ettirilemeyeceğini söyleyen uzman isim, borsanın allak bullak olacağını en önemlisinin ise kasası 58 milyar dolar ekside olan Türkiye'ye büyük bir kur krizi olarak geri döneceğini ifade etti. Böyle bir ihtimal olup olmadığı hususunda bir bilgisi olmadığını ifade eden Remzi Özdemir, “Bilmiyorum! İnşallah olmaz ve olmayacağını umut ediyorum.” dedi.

Emekli ve memurlar bu habere hemen bakın! Hesaplar tek tek yapıldı! Maaşınıza zam 4.125 TL olacak

Bakanlıktan Çiftçilere müjde! Yapılacak ödeme ağızları açık bıraktı

Depremin ardından şok eden rakam ortaya çıktı! 60 milyar doları aşabilir


Geri Dön