20 / 05 / 2024

Hepsiburada’dan çocukların yüzlerini güldürecek kampanya!

Hepsiburada’dan çocukların yüzlerini güldürecek kampanya!

Online alışveriş platformu Hepsiburada, çocuklardan ilham alarak ‘Bir Gülüş Yeter’ projesini hayata geçirdi. Proje kapsamında 5 bin kırtasiye seti Türkiye’nin her tarafındaki çocuklara armağan ediliyor.



Ayrıca kırtasiye seti dışında Hepsiburada’dan satın aldığınız ‘Bir Gülüş Yeter Kırtasiye Destek Paketleri’ de AÇEV, İhtiyaç Haritası ve Yarına Umut Ol Derneği iş birliğiyle ihtiyacı olan çocuklara ulaştırılıyor. Hepsiburada’dan 45, 99 ve 199 Türk Lirası tutarındaki kırtasiye setlerinden birini alarak ihtiyacını karşıladığınız bir çocuğun yüzündeki gülümsemenin nedeni siz olabilirsiniz.  Çocukları yüzü gülsün diye başlayan kampanyaya siz de katılın. 

Online alışverişin en ünlülerinden Hepsiburada, ihtiyacı olan çocuklar için harekete geçti. Çocuklarından gülüşünden esinlenerek ‘Bir Gülüş Yeter’ projesini hayata geçirdi. Proje kapsamında ihtiyacı olan binlerce çocuğa 5 bin kırtasiye seti hediye ediliyor. Kırtasiye setlerinin dışında Hepsiburada’dan satın alınan ‘Bir Gülüş Yeter Kırtasiye Destek Paketleri’ de Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV), İhtiyaç Haritası ve Yarına Umut Ol Derneği işbirliğiyle çocuklara hediye ediliyor. 


Geri Dön